מיואש חייב עזרה ועצה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש חייב עזרה ועצה!!!
    אבירן
    15/07/2012

שלום...אני בן 24...מאז שחרורי מהצבא לפני 3 שנים אני סובל מהתקפים של חולשות שרירים לסירוגין בעיקר בידיים וברגליים, החולשות באות בעיקר בלילה או לאחר שינה כאשר הגוף במנוחה כאשר אני בשכיבה או ישיבה לפעמים אני מרגיש חריקה מוזרה בשריר החלש. יש לציין כי אני מאמן כושר ומתאמן פעיל בחדר כושר כ5 פעמים בשבוע וצורך אבקות חלבון, התחושות לא עוזבות אותי לפעמים הם נעלמות לאיזה שבוע או חודש אבל חוזרת ולא נותנות לי מנוח, הלכתי לניאורולוג שעשה לי בדיקות כוח ורפלקסים ואמר לי שהכל בסדר בהתחייבות אבל עדיין אני מרגיש כי משהו לא בסדר יש לציין שאין הסטוריה של מחלות שרירים במשפחה והאם אפשר להעריך מצב של בן אדם על ידי בדיקות כוח ורפלקסים וללא מכשור מיוחד?.....מי מה זה יכול לנבוע לפי השערות של מה אני מספר? אשמח אם תעזרו לי בבקשה זה חשוב מאוד!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש חייב עזרה ועצה!!!

הוספת תגובה

• מיואש חייב עזרה ועצה!!! - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    22/07/2012

בבדיקה נוירולוגית אפשר להעריך אם קיימת חולשת שרירים או לא וגם יש לזה סימנים נלווים כמו החזרים ירודים ודלדול שרירים . בכל מקרה יש צורכ לבצע בדיקת דם ל CK ויש גם לחשוב על החומרים שאתה לוקח שאולי גורמים לחולשת שרירים .
    קשה להעריך על איזו חולשה מדובר אם אתה עושה חדר כושר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו