מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש, בעורף ובפנים מצד שמאלתמיר22/07/2012
שלום רב,
בן 34
סליחה על הטקסט הארוך, מביא רק סימפטומים מהם סובל כבר מספר שנים.
לפני כארבע שנים עברתי תאונת דרכים עם חבלת ראש.
מאז אני סובל מכאבי ראש בעיקר בזמן שכיבה או בשינה.
לא יודע אם יש קשר בין הדברים וזה לא משנה לי.
כמו כן אני סובל מחולשה רבה בגפיים וכאבים (בעיקר כפות ידיים ורגליים, יד ימין יותר משמאל) לאחר קימה בבוקר. אני מתעורר פעמים רבות במהלך הלילה וחש שהשינה אינה טובה.
כמו כן תחושה של כאב בעורף שמאל מאחורי האוזן ומעל לאוזן שמאל. כאשר אני מעסה את המקום אני מרגיש לעיתים זרמים. בצד זמאל של הפנים אני חש נימול כמעט תמידי, על החיבור בלסת ועד מסביב לעין שמאל.
בזמן האחרון חלה החמרה שבה החלו הכאבים בגפיים להחמיר וכן שאר הסימפטומים. אני קם בבוקר תשוש ולוקח לי זמן להתאושש.
הכאבים בעורף נמשכים לאורך כל היום ותחושת הכבדות בידיים וברגליים גם כן.
בנסוף לאלה, יש לי קושי קל בבליעה ולעיתים השתנקות.
יש לי כאב חד בגרון שמרגיש מאחורי הבליטה שבגורגרת והוא מקרין לעיתים לאוזן.
סובל מדי פעם מקשיי נשימה. לאחרונה הוחמר גם-כן.
בדיקות רבות של CT (עמ"ש, צוואר, גרון, מוח) ללא ממצאים, פרט לרקמה פוליפואידית, 4 מ"מ באזור לרינקס. ממתין לתשובות MRI.
התחושה של נימול בצד שמאל עד מסביב לעין שמאל הפכה לשגרת יומי,
רוב הפגישות אצל הרופאים אינן מניבות פרי לאיתור הבעיה.
האם ייתכן שיש קשר לעורק הקרוטיד?
מה המלצתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה של MRI
תמיר29/07/2012בלט דיסק קטן בעמוד שדרה צווארי, ללא לחץ על השק הדורלי.
ובכל זאת אלה המיחושים שלי.
כמו כן, אני עצמי שמתי לב בMRI שבצד שמאל מאחורי האוזן יש נפיחות ניכרת. שם גם אזור הכאבים המקרין לעין, לסת לחי. צירפתי תמונה.
כאבי הראש באים וחולפים.
אך הכאבים בידיים בכל בוקר ( וגם בכפות רגליים, אך פחות) משורש כף היד, מתישים. גם הצוואר והגב נוקשים ועייפים.
אודה מאוד על תשובתכם או התייחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה גובה מצויין הבלט?
יוסי31/07/2012c4-5 c5-6 ........?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהC5-C6
תמיר31/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התמונה ששלחת
יוסי02/08/2012יש לחץ על השק הדוראלי ב C5-6 . האם תוכל למצא את התמונה של החתך
האקסיאלי שמתאימה ל C5-6 . מה שם הרדיולוג שפענח את הMRI שלך?
האם יש ב MRI עוד תמונה שמראה את חוט השדרה במלואו באזור C4-5 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש, בעורף ובפנים מצד שמאל - תגובה
ד``ר רונית גלעד02/08/2012יש לבצע מרי עש צאורי ומוחי וכן אמג .
לעיתים לאחר תאונות דרכים למרות שכל הבדיקות תקינות יש תלונות מרובות חלקין על רקע פגיעה צוארית וחלקן נובעות מטראומה נפשית בעקבות התאונה . אני ממליצה לבצע את הברור עד תומו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלעד
תמיר02/08/2012אודה לך על תשובה,
ראי נא בהודעה הקודמת בשרשור ציינתי תוצאת הMRI וצירפתי תמונה.
מדובר בכאבים אמיתיים שהחמירו מאוד. התאונה היתה לפני ארבע שנים. כעת המצב מאוד החמיר. לא מדובר על תשישות וכיו"ב אלא על כאבים ממש, בעיקר בשכיבה -שינה, ובאופן מובהק בתנועות מסוימות (של צוואר או כתף ושכמות).
אודה מאוד על התייחסותך לתמונה המצב כאן.
בברכה,
תמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)