התכווצויות, חולשה ועייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצויות, חולשה ועייפות
    ליה
    28/07/2012

שלום רב,

אני בת 34, מזה שנים ( 4+-) סובלת מחולשה הולכת וגוברת ברגליים ובידיים. לפני כשנתיים ביצעתי EMG שהיה תקין. כל הבדיקות הכלליות תקינות. משקל 75 גובה 174...זה התחיל מנימול והתכווצויות, הומלץ לי ע"י רופא משפחה להתחיל לקחת מגנזיום. אני לוקחת כל יום.( כדורי מגנזיום במיוחד להתכווציות ברגליים) הכאבים מהתכווצויות אכן נעלמו, אך אני עדיין מרגישה "אצבע" קופצת ברגל, או כף רגל מתעוותת בעיקר אם אני נמצאת במזגן. בנוסף, יש לי חולשה גדולה בידיים ( לא מצליחה לאורך זמן להחזיק את הדוש במקלחת מעל הראש) וכו..לפני יומיים היתי צריכה לרוץ בשביל להספיק לעלות לאוטובוס - וברגע מסויים פשוט לא הרגשתי את הרגל. תחושה כאילו הרגליים מצמר גפן.אני מתעייפת המון, שמתי לב שכל הזמן מנסה לשבת , לא יכולה לעמוד באופן ממושך...נרדמת ( הולכת לישון) בכל הזדמנות.סובלת מסחרחורות בקימה, ממש משחיר בעיניים ולוקח כמה שניות עד שאני מתחילה לראות שוב. יכול להיות שמדובר בפיברומיאלגיה/טרשת נפוצה? מה עליי לעשות כעת בשביל לברר ותר לעומק?אילו בדיקות לעבור? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך- משהו נוסף

ליה
    28/07/2012

לפני כשש שנים באופן פתאומי "נתפס" לי הגב, כאב חד ששיתק אותי לשבוע , עד כדאי כך שלא יכולתי לעלות על המיטה. מאז אני סובלת מכאבי גב ( תחתון) . הייתכן ומדובר בפריצת דיסק אשר גורמת לכל התופעות הללו? איזו בדיקה עליי לדרוש? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שלא נענתה- בבקשה..

ליה
    31/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו