מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ארוע מוחיתיאו19/08/2012
היום מיד עם היקיצה בבוקר והקימה מן המיטה חשתי שאין לי שליטה מלאה על אחת הרגליים. הרגשה מוזרה שקשה להסביר ולתאר. לכאורה הכל בסדר, אין חולשה ברגל יחסית לשניה, אני יכול לעמוד עליה לבד, בדיקת הפנים והלשון בסדר לגמרי, אין בעיה קוגניטיבית, אז מה כן ? בזמן הליכה, הרגל הזאת נוטה כאילו קצת לצד, דהיינו במקום להושיט אותה ישר קדימה, בכל צעד היתה תחושה שיש לרגל נטיה קטנה ביותר לבצע מהלך קשתי הצידה. אחרי פחות מ-5 דקות זה חלף. קצת רקע: בן 64, לחץ דם ושומני דם בתחום הנורמה (בעזרת תרופות), לפני כ-4 שנים, בבדיקה של טרשת: קרוטידים ועורקים כליליים תקינים, לפני כ-10 שנים: ארוע של מסך שחור בעין אחת ל-5 דקות, בבירור - ללא כל ממצאים, לכן אובחן כארוע מוחי חולף, ומאז אני נוטל אספירין 100 מ"ג. מה עושים עכשיו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ארוע מוחי - תגובה
אייל קליין21/08/2012קשה אבחן מצב זה דרך הפורום. ייתכן שהרגל "נרדמה" עקב תנוחה מסוימת, כלומר היה לחץ על עצב או כלי דם כלשהו וזה גרם לתחושה של חוסר שליטה על השרירים. בכל מקרה אם רצוי לקבוע תורל נוירולוג להערכה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)