שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עידית
    22/08/2012

שלום, אני בת 33, ואני מאבדת ריכוז מהר, לעיתים קשה לי לזכור דברים ולהיות קשובה תמיד, מרוכזת, לפעמים אני פשוט לא מבינה עד הסוף דברים שאומרים לי, לא בגלל טיפשות, אלא בגלל שאני פשוט מתנתקת, כלומר פתאום יש מין נתק מחשבתי שכזה, ואני מתבלבלת, לא זוכרת, יוצאת מריכוז, כנ"ל לגבי דיבור, לפעמים אני פשוט נתקעת בדיבור לא זוכרת מה רציתי לומר, כנ"ל לגבי קריאה, המוח והעניים מתעייפים מהר מקריאה, אין לי כוח לקרוא דברים, הפעולה של הקריאה נהיית מעייפת עבורי מהר מאוד, לפעמים המוח כמו מתבלבל בזיהוי האותיות, אני מסתכלת על אות ומשום מה אני אומרת אות אחרת, ואני חסרת סבלנות לקריאה ומדלגת על קטעים, כי זה מתיש, זה מלווה בכאב מאחוריי העיניים, מין לחץ כזה, לעיתים בכאב ראש, ועייפות כרונית. מה לעשות? למי פונים? ומה יכולה להיות הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    26/08/2012

אם זה מצב ממושך יכולה להיות בעעיה של קשב ורכוז ולכן כדאי לעשות אבחון מקיף בנושא זה בנוסף יש לבדוק רמות של ויטמין בי 12 וכן רמות ברזל בדם וכן תפקודי בלוטת התריס . כדאי גם להבדק עי נוירולוג .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו