מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בעיניים כבר שניםמודאגת!23/08/2012
שלום ד"ר וערב טוב..
אני בת 21 כשנה לאחר לידה ראשונה , לוקחת גלולות ומעשנת כמעט 8 שנים.
כבר כמה שנים , אולי אפילו קצת יותר מ 5 שנים יש לי מן תחושת לחץ בעיניים , זה בא כל כמה ימים מתחיל בשעות הבוקר המאוחרות-צהריים ומלווה לאורך היום..
לפעמים העור בעפעפיים גם הוא נהיה לבן שזה משהו מאוד מוזר.
הייתי לפני כמה שנים בבדיקה של א.א.ג - תקין
בדיקת נוירולוג של לפני כמה שנים - גם תקינה
בדיקת רופא עיניים לפני מס' ימים - תקין
מה זה עשוי להיות לדעתך? זה מאוד מדאיג אותי..
אציין כי אני מתוחה מאוד בשנה האחרונה, אבל זה לא התחיל השנה אלא לפני מעל 5 שנים..
יכול להיות שבגלל הסיגריות?
יכול להיות שאולי יש הפרעה בזרימת הדם לעיניים??..
בנוסף לזה בבדיקות הדם שעשיתי לא מזמן אובחנו אצלי טריגליצרידים גבוהים ומחסור רציני בויטמין B12 וחומצה פולית
מודה לך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בעיניים כבר שנים - תגובה
ד``ר רונית גלעד26/08/2012החסרים בדם יכולים להחמיר את זה אבל כנראה יש לך סוג של כאבי ראש שמופיע במצבי לחץ ונקרא TENSION H . בכל מקרה עישון יחד עם גלולות לא מומלץ ועליך לוותר על אחד מהם .
כדאי לפנות שוב לנוירולוג לקבלת טיפול תרופתי מונע . גם רפואה אלרטנטיבית יכולה לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!
מודאגת!27/08/2012הפסקתי עם הגלולות ואברר לגבי האופציות שאמרת לי.
אני מודה לך מאוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)