ביצוע MRA במקום CTA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביצוע MRA במקום CTA
    דניאל
    29/08/2012

שלום אני בת 30 וב MRI תקופתי שאני עושה כתוב ש "התגלתה הפרעה בזרימה בסינוס סיגמואידלי שמאל , יתכן חסימה - מומלץ השלמה עם CTA" אני די חוששת בגלל הקרינה - *האם לא ניתן לבצע MRA ? *מה ההבדל בעצם בין CTA ל MRA מבחינת תוצאות - ודיוק , תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביצוע MRA במקום CTA

הוספת תגובה

• ביצוע MRA במקום CTA - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    30/08/2012

בדכ MRA ו CTA יש להם אותה יעילות ניתן לעשות MRA במקום CTA השאלה אם הקופה תאשר לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה+ שאלה

דניאל
    30/08/2012

אני אנסה אך אשמח אם, תוכלי לומר לי / לייעץ לי איזה נימוקים לרשום לרופאה שהפנתה אותי לCTA ולא ל- MRA הן מבחינת חוסר ההבדל בין תוצאות הבדיקה לשני סוגי הבדיקה (כי היא אמרה CTA' השאלה למה...האם זה כי זה מה שנרשם בפיענוח? כלור, נימוק שזה אותו איכות בדיקה לבעייה הספציפית שהם בודקים לבין נימוקים שאני לא רוצה קרינה . המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו