גולה בעורף מצד שמאל מלווה בכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גולה בעורף מצד שמאל מלווה בכאבי ראש
    אבי
    26/09/2012

שלום רב,
    מידי פעם יש לי גולה מצד שמאל מאחורי הראש שמתנפחת וגורמת לכאבי ראש, נבדקתי כבר לפני כשנתיים - בדיקות דם לאיתור מחלות כרוניות, CT ראש, מיפוי עצמות, MRI. האבחון היה כנראה שומן שלוחץ על העצב.
    לא שאני מטיל ספק באבחון אבל האם זה סוף הסיפור? אין טיפול. זה לא כאב סופני אבל הוא מאוד עז ונעלם לאחר כמה שעות (בד"כ 6-8) במידה ואני מקרר את האיזור
    אשמח לקבל המלצה כלשהי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גולה בעורף מצד שמאל מלווה בכאבי ראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    27/09/2012

אם זה גולה ויש בלוטת שומן אז ניתן להוציאה . אם זה כאב שמופיע מדי פעם אז אין שם שום ממצא ואולי מדובר בסוג מסוים של מיגרנה שחוזר ונעלם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה גולה שמופיעה מידי פעם

אבי
    27/09/2012

בעיקר אם אני לא ישן כמו שצריך או יום עמוס בלימודים\עבודה זה מתנפח ואיתו באים גם הכאבים
    האם ההוצאה נחשבת הליך מסובך או שזה ניתוח פשוט. אני יודע שהמושג סבוך הוא יחסי, רק רציתי לדעת האם יש סיכוי גבוה לנזק או שמא זה הליך פשוט.
    תודה בכל מקרה
    אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו