מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשעדי27/10/2012
שלום, אני בת 21 ומזה חצי שנה יש לי כאבי ראש שאינם הכאבים שאני רגילה אליהם: הכאבים הם לעיתים כמו דקירות בכל מיני איזורים, או כאב ממוקד באיזור רחב יותר (מעין כאב עמום), לעיתים הכאב מלווה יחד עם כאב באוזן שמאל, ולעיתים יש תחושה של זרם של נוזל בתוך הראש באיזור הכאב. בחלק מהכאבים האזור בקרקפת מעל הכאב גם הוא רגיש. משך הכאבים יחסית קצר (שניות עד דקות) אבל הם חוזרים מספר פעמים ביום. במקביל, יש לי כאבי גרון ואוזניים (בעיקר אוזן שמאל). בחודשיים האחרונים אני מרגישה מכין דקירות עקצוצים חזקים בקצות האצבעות ביד שמאל ולעיתים רק באצבע אחת מהן. זה קרה גם ברגליים בערך פעמיים. בנוסף שרירים שונים בגוף שלי קופצים באופן לא רצוני וכדי להפסיק את זה אני צריכה לשנות תנוחה. הנוירולוג שלח אותי לבדיקת EEG שיצאה תקינה והבדיקה הנוירולוגית הייתה תקינה וכן בדיקת העיניים. כעת הוא נתן לי CT אך אני מאוד חוששת מהבדיקה בשל הקרינה. האם יש בדיקות שיכולות להיות יעילות יותר לזיהוי הבעיה ללא ביצוע של CT?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
אייל קליין03/11/2012אני ממליץ להמשיך בבירור כפי שיעץ הרופא ולבצע את הסיטי. אולי כדאי גם לפנות לרופא אף אוזן גרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)