נימול בכף יד ורגל וכאב ברגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימול בכף יד ורגל וכאב ברגל שמאל
    א
    28/10/2012

שלום,אני בת 43. זה יותר מחודש וחצי יש לי תופעה של כאב ברגל שמאל. בהתחלה זה היה רק עם הקימה מהשינה ובירך ועכשיו זה מופיע לאורך היום,אבל הכאב נדד לישבן ומקרין לירך ולשוק. בימים האחרונים התחלתי להרגיש גם נימול בכף יד ובכף רגל שמאל. האורתופד אמר שבגלל שהנימול גם בכף היד,אז זו לא בעיה אורתופדית אלא נוירולוגית או שילוב של השניים והפנה אותי לנוירולוג. (במקביל-ביקש אישור לסיטי גב תחתון לבדוק אם יש פריצת דיסק).
    לפני כ10 שנים היתה לי תופעה של נימול ברגל וביד שמאל ללא כאבים וזריקות של ויטמין B12 10 ימים רצוף פתרו את הבעיה.
    אשמח דעת מה המלצתך, בזמן שאני מחכה חרדה לתור הקרוב לנוירולוג ומעבירה בראש תסריטים שחורים.. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נימול בכף יד ורגל וכאב ברגל שמאל - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    01/11/2012

הבעיה יכולה להיות בגלל חסר בי 12 יכולה להיות מבעיות של עמוד שדרה צוארי ומתני . אבל ישנן גם אפשרויות נוירולוגיות ולכן יש צורך בברור מקיף כולל מרי מוח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו