מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימול בכף יד ורגל וכאב ברגל שמאלא28/10/2012
שלום,אני בת 43. זה יותר מחודש וחצי יש לי תופעה של כאב ברגל שמאל. בהתחלה זה היה רק עם הקימה מהשינה ובירך ועכשיו זה מופיע לאורך היום,אבל הכאב נדד לישבן ומקרין לירך ולשוק. בימים האחרונים התחלתי להרגיש גם נימול בכף יד ובכף רגל שמאל. האורתופד אמר שבגלל שהנימול גם בכף היד,אז זו לא בעיה אורתופדית אלא נוירולוגית או שילוב של השניים והפנה אותי לנוירולוג. (במקביל-ביקש אישור לסיטי גב תחתון לבדוק אם יש פריצת דיסק).
לפני כ10 שנים היתה לי תופעה של נימול ברגל וביד שמאל ללא כאבים וזריקות של ויטמין B12 10 ימים רצוף פתרו את הבעיה.
אשמח דעת מה המלצתך, בזמן שאני מחכה חרדה לתור הקרוב לנוירולוג ומעבירה בראש תסריטים שחורים.. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול בכף יד ורגל וכאב ברגל שמאל - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/11/2012הבעיה יכולה להיות בגלל חסר בי 12 יכולה להיות מבעיות של עמוד שדרה צוארי ומתני . אבל ישנן גם אפשרויות נוירולוגיות ולכן יש צורך בברור מקיף כולל מרי מוח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)