תופעות מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות מוזרות
    נינה
    28/10/2012

שלום
    בחודש האחרון סובלת מתופעות משונות: מעין זרמים / נימול בכל הראש. כל פעם באזור אחר. לפעמים בעורף ולפעמים במצח ומסביב לעיניים. ולעיתים מרגישה כמו מכה או פיצוץ בתוך הראש בראש ומיד אחריה מרגישה שהמוח "נגמר" לי אולי כמו אירוע מוחי (לא היה לי אף פעם אבל אני יכולה לדמיין). יש לי גם נימול ביד ימין ואח"כ ביד שמאל.
    יש גם לחץ באזניים שחולף אחרי כמה דקות. המון תופעות שבמרכזן הראש. אין לי שכחה או טשטוש ראיה.
    יש לי תור לניורולוג בעוד שבועיים אז אני מבקשת התייחסות הד"ר. אני בת 60 עם סכרת לא מאוזנת. לחץ דם מאוזן עם תרופות.
    אודה על תשובתך / חוות דעתך. אני חרדה מהמצב ומודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות מוזרות

הוספת תגובה

• תופעות משונות - תוספת

עלמה
    29/10/2012

בהמשך להודעה הקודמת מצאתי את המילה המתארת את התחושה" זרמים בראש ובידיים לסירוגין - כל פעם יד אחרת ובראש זרמים כמו קצר חשמלי לכמה שניות, כשזה קורה אני מרגישה כאילו המוח מפסיק לעבוד ומעין הרגשה כאילו המוח נגמר לי. אחרי כמה שניות הכל עובר עד הפעם הבאה אחרי כמה דקות או אחרי כמה שעות. כשזה קורה אין לי סחרחורת או נפילה או שיתוק כלשהו או הפרעה בראיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות מוזרות - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    01/11/2012

תופעות מזורות יכולות להיות מוסברות על ידי לחץ נפשי או חסר ויטמין בי 12 כדאי להבדק עי נוירולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו