מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות מוזרותנינה28/10/2012
שלום
בחודש האחרון סובלת מתופעות משונות: מעין זרמים / נימול בכל הראש. כל פעם באזור אחר. לפעמים בעורף ולפעמים במצח ומסביב לעיניים. ולעיתים מרגישה כמו מכה או פיצוץ בתוך הראש בראש ומיד אחריה מרגישה שהמוח "נגמר" לי אולי כמו אירוע מוחי (לא היה לי אף פעם אבל אני יכולה לדמיין). יש לי גם נימול ביד ימין ואח"כ ביד שמאל.
יש גם לחץ באזניים שחולף אחרי כמה דקות. המון תופעות שבמרכזן הראש. אין לי שכחה או טשטוש ראיה.
יש לי תור לניורולוג בעוד שבועיים אז אני מבקשת התייחסות הד"ר. אני בת 60 עם סכרת לא מאוזנת. לחץ דם מאוזן עם תרופות.
אודה על תשובתך / חוות דעתך. אני חרדה מהמצב ומודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות משונות - תוספת
עלמה29/10/2012בהמשך להודעה הקודמת מצאתי את המילה המתארת את התחושה" זרמים בראש ובידיים לסירוגין - כל פעם יד אחרת ובראש זרמים כמו קצר חשמלי לכמה שניות, כשזה קורה אני מרגישה כאילו המוח מפסיק לעבוד ומעין הרגשה כאילו המוח נגמר לי. אחרי כמה שניות הכל עובר עד הפעם הבאה אחרי כמה דקות או אחרי כמה שעות. כשזה קורה אין לי סחרחורת או נפילה או שיתוק כלשהו או הפרעה בראיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות מוזרות - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/11/2012תופעות מזורות יכולות להיות מוסברות על ידי לחץ נפשי או חסר ויטמין בי 12 כדאי להבדק עי נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)