שאלה לגבי מיגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מיגרנות
    לי
    11/11/2012

היי אני סובלת מהרבה כאבי ראש יחסית קלים ולעיתים גם ממיגרנות שאובחנו ע״י ניורולוג שנתן לי את הכדור רילרט 40 מג.
    בדרך כלל לכאב ראש קל יחסית אני לוקחת אקמול פוקוס ואם אני תופסת את זה בזמן זה מקל. אחרי כשעתיים או שלוש שאני מבינה שזה לא עזר ומדובר בכאב ראש חזק ומרגיש כמו התחלה של מיגרנה אז אני שוקלת לקחת את הכדור שקיבלתי מהניורולוג (שאגב עדיין לא ניסיתי אותו) וכתוב בעלון לא לקחת אותו בזמן או 24 שעות לפני או אחרי שימוש בתרופות מקבוצת ארגוטמין לטיפול במיגרנות.
    חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי האם מותר לי בערך כשלוש או ארבע שעות לאחר לקיחת כדור אחד של אקמול פוקוס לקחת כדור של רילרט? האם בכלל אקמול פוקוס נכלל בקבוצת התרופות הללו?
    אשמח לתשובה בהקדם..
    תודה והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מיגרנות

הוספת תגובה

• חוץ מכדורים

יפעת
    12/11/2012

היי
    האמת אני לא מכירה את הכדורים האלה אבל אני ממליצה לך לשקול טיפולים נוספים. שמעתי מחברה על רופאה טובה בתחום, כדאי ללכת לבדוק, ששמה דר דיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מיגרנות - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    15/11/2012

בחולה מיגרננה אין לקחת תרופות פשוטות לכאבי ראש לא אקמול ולא כל כדור אחר . איך שמתחיל הכאב יש לקחת רילרט בלי לחכות לראות למה מתפתח בגלל לקיחת כל כדורי האקמול וכו תדירות ההתקפים מתגברת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו