מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי מיגרנותלי11/11/2012
היי אני סובלת מהרבה כאבי ראש יחסית קלים ולעיתים גם ממיגרנות שאובחנו ע״י ניורולוג שנתן לי את הכדור רילרט 40 מג.
בדרך כלל לכאב ראש קל יחסית אני לוקחת אקמול פוקוס ואם אני תופסת את זה בזמן זה מקל. אחרי כשעתיים או שלוש שאני מבינה שזה לא עזר ומדובר בכאב ראש חזק ומרגיש כמו התחלה של מיגרנה אז אני שוקלת לקחת את הכדור שקיבלתי מהניורולוג (שאגב עדיין לא ניסיתי אותו) וכתוב בעלון לא לקחת אותו בזמן או 24 שעות לפני או אחרי שימוש בתרופות מקבוצת ארגוטמין לטיפול במיגרנות.
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי האם מותר לי בערך כשלוש או ארבע שעות לאחר לקיחת כדור אחד של אקמול פוקוס לקחת כדור של רילרט? האם בכלל אקמול פוקוס נכלל בקבוצת התרופות הללו?
אשמח לתשובה בהקדם..
תודה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוץ מכדורים
יפעת12/11/2012היי
האמת אני לא מכירה את הכדורים האלה אבל אני ממליצה לך לשקול טיפולים נוספים. שמעתי מחברה על רופאה טובה בתחום, כדאי ללכת לבדוק, ששמה דר דיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי מיגרנות - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/11/2012בחולה מיגרננה אין לקחת תרופות פשוטות לכאבי ראש לא אקמול ולא כל כדור אחר . איך שמתחיל הכאב יש לקחת רילרט בלי לחכות לראות למה מתפתח בגלל לקיחת כל כדורי האקמול וכו תדירות ההתקפים מתגברת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)