מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהדני12/11/2012
שלום אני בן 32 מזה כשלושה שבועות אני מרגיש חולשה סחרחורות באות ונעלמות, אני מתעייף מהר, תחושה מוזרה כמו כבדות בראש צד ימין, כמו כן כבדות לאורכו של כול הגוף צד ימין (כאילו משהו מושך אותי לצד ימין) אתמול היו עקצוצים בחציו הימני של הלשון. שבוע שעבר הייתי מאושפז במחלקה נויירולוגית עשו לי סיטי שיצא תקין פרט לבלט דיסק אחורי C6-C7 וימני בינוני עם לחץ קל על השק הטקלי ומוצא השורש מימין. לאחר מכן עשו לי MRI מוח + ע"ש צווארי והתוצאה הייתה במוח: "בסדרת FLAIR הודגם מוקד היפראינטנסי קטן בקורפוס קלוזום משמאל בצמוד לדופן של החדר הלטרלי השמאלי. בסדרת DWI קיים רושם למוקד היפראינטנסי קלוש באזור. משמעות הממצא איננה ברורה, יתכן מוקד לא ספציפי". - אני לא מבין מה יש לי. ולגבי הצוואר - אותה תשובה של הסיטי. אשמח אם תסביר לי את התשובה של הMRI מוח. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי על השאלה?
דני14/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/11/2012במרי מוח יש מוקד שטיבו לא ברור האם זה היה תמיד או מדובר בממצא חדש והאם זה מתאים לתלונות שלך זה אתה חייב לשמוע מרופא הנוירולוג שלך . בכל מקרה ממצא כזה יכול להיות או על רקע של פגיעה בודדת בכלי דם ולכן יש לעשות ברור לכוון בדיקות דם של קרישיות יתר או יכול להיות על רקע של דלקת או יכול להיות כלום שכך נולדת עם זה . לכן יש צורך בהמשך ברור ולברר עד כמה זה קשור לתלונות שלך כי גם יתכן שאין כל קשר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אלו תסמינים של טרשת נפוצה?
דני17/11/2012ד"ר רונית גלעד תודה על התשובה, רציתי לשאול אם לדעתך יש כאן חשד לטרשת נפוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רונית בבקשה תשובה לשאלה הזו
דני18/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
דני20/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)