מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בראש ובחילותאלירן14/11/2012
היי אני פונה בפעם הראשונה בשאלה לפורום שכזה בתקווה שפה אני ימצא את התשובה שאני כל כך מחפש , אז ככה אני בן 28 שסובל מלחצים בראש ובחילות במשך קרוב ל8 שנים עשיתי כבר את כל הבדיקות האפשריות (סיטי ראש , MRI , בדיקות דם . ואפילו גסטרו וכו' ) והכל יצא תקין יש לציין שהלחצים בראש באים והולכים כרצונם אין שום לוגיקה במשך ההתקף או עוצמתו , בין היתר אני הובחנתי כסובל מהתקפי חרדה והייתי בטוח שהלחץ בראש מגיע כסימפטום של לחץ נפשי אך לא כך הדבר משום שאני כבר חודשיים עם שילוב של קלונקס וציפרלקס שהעלימו כמעט לחלוטין את הסימטומים של החרדה אך הלחץ בראש והבחילות לא עוברות מה לעשות עזרו לי בבקשהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא קיבלתי תשובה
אלירן14/11/2012בבקשה תענו לי אני על סף יאוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ בראש ובחילות - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/11/2012עליך להתיעץ עם הרופא שלך על מנת שהנוירולוג שלך יאבחן האם מדובר בהתקפי מיגרנה או בהתקפים של כאבי ראש שנקראים TENSION H כלומר התקפים של כאבי ראש על רקע מתח נפשי לכל אחד מהאבחנות הנל יש סימנים אופינים שרק לפי התאור של התלונות שלך הרופא יוכל להחליט על מה מדובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)