לחץ בראש ובחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בראש ובחילות
    אלירן
    14/11/2012

היי אני פונה בפעם הראשונה בשאלה לפורום שכזה בתקווה שפה אני ימצא את התשובה שאני כל כך מחפש , אז ככה אני בן 28 שסובל מלחצים בראש ובחילות במשך קרוב ל8 שנים עשיתי כבר את כל הבדיקות האפשריות (סיטי ראש , MRI , בדיקות דם . ואפילו גסטרו וכו' ) והכל יצא תקין יש לציין שהלחצים בראש באים והולכים כרצונם אין שום לוגיקה במשך ההתקף או עוצמתו , בין היתר אני הובחנתי כסובל מהתקפי חרדה והייתי בטוח שהלחץ בראש מגיע כסימפטום של לחץ נפשי אך לא כך הדבר משום שאני כבר חודשיים עם שילוב של קלונקס וציפרלקס שהעלימו כמעט לחלוטין את הסימטומים של החרדה אך הלחץ בראש והבחילות לא עוברות מה לעשות עזרו לי בבקשהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בראש ובחילות

הוספת תגובה

• עדיין לא קיבלתי תשובה

אלירן
    14/11/2012

בבקשה תענו לי אני על סף יאוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ בראש ובחילות - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    15/11/2012

עליך להתיעץ עם הרופא שלך על מנת שהנוירולוג שלך יאבחן האם מדובר בהתקפי מיגרנה או בהתקפים של כאבי ראש שנקראים TENSION H כלומר התקפים של כאבי ראש על רקע מתח נפשי לכל אחד מהאבחנות הנל יש סימנים אופינים שרק לפי התאור של התלונות שלך הרופא יוכל להחליט על מה מדובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו