מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יתכן שבץ מוחי?שירלי04/01/2013
שלום, אני ממש אודה לכם על דעתכם. אני בת 32, בריאה, לפני כחודשיים התחלתי לחוש בילבול, רעידות (קפיצות) בכל שרירי הגוף, חרדה חזקה, והחלו לי שילשולים.
פניתי לפסיכיאטר, משום שהחרדה החזקה הרגישה לי כמשהו נפשי אז הייה לי ברור שפסיכיאטר זה הכיוון... אני כיום בטיפול בכדורים נגד חרדה (אני עוד בשלבים ראשונים של הטיפול, הרעידות ושילשולים עברו החרדה עדיין לא נעלמה) אני פשוט תוהה אם ייתכן ומה שקרה לי זה משהו נורולוגי/שבץ? האם שבץ יכול להתבטא ככה? אין לי תופעות נויורולוגיות מלבד מה שתיארתי, אבל המצב גם כולל בילבול רב, חוסר יכולת לחשוב וכו...
אודה לכם לדעתכם האם ייתכן ומדובר בשבץ או משהו נוירולוגי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה...
שירלי07/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן שבץ מוחי? - תגובה
ד``ר רונית גלעד14/01/2013מה שאת מתארת לא מתאים לשבץ . הבלבול כנראה על רקע חרדה גם מצבים נפשיים גורמים לחוסר רכוז . בכל מקרה כדאי להתיעץ עם נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
שירלי14/01/2013בדיקה נוירולוגית פיזית (במרפאת הרופא, שאלות+הבדיקות השונות הנעשות מול הרופא) מספיקה כדי לשלול אירוע/שבץ במקרה כפי שתיארתי פה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)