האם יתכן שבץ מוחי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יתכן שבץ מוחי?
    שירלי
    04/01/2013

שלום, אני ממש אודה לכם על דעתכם. אני בת 32, בריאה, לפני כחודשיים התחלתי לחוש בילבול, רעידות (קפיצות) בכל שרירי הגוף, חרדה חזקה, והחלו לי שילשולים.
    פניתי לפסיכיאטר, משום שהחרדה החזקה הרגישה לי כמשהו נפשי אז הייה לי ברור שפסיכיאטר זה הכיוון... אני כיום בטיפול בכדורים נגד חרדה (אני עוד בשלבים ראשונים של הטיפול, הרעידות ושילשולים עברו החרדה עדיין לא נעלמה) אני פשוט תוהה אם ייתכן ומה שקרה לי זה משהו נורולוגי/שבץ? האם שבץ יכול להתבטא ככה? אין לי תופעות נויורולוגיות מלבד מה שתיארתי, אבל המצב גם כולל בילבול רב, חוסר יכולת לחשוב וכו...
    אודה לכם לדעתכם האם ייתכן ומדובר בשבץ או משהו נוירולוגי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יתכן שבץ מוחי?

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה...

שירלי
    07/01/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יתכן שבץ מוחי? - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    14/01/2013

מה שאת מתארת לא מתאים לשבץ . הבלבול כנראה על רקע חרדה גם מצבים נפשיים גורמים לחוסר רכוז . בכל מקרה כדאי להתיעץ עם נוירולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם

שירלי
    14/01/2013

בדיקה נוירולוגית פיזית (במרפאת הרופא, שאלות+הבדיקות השונות הנעשות מול הרופא) מספיקה כדי לשלול אירוע/שבץ במקרה כפי שתיארתי פה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו