טינטון ומיגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טינטון ומיגרנות
    גליגל
    26/01/2013

שלום רב, אני בת 40 סובלת 26 שנים ממיגרנות קשות-ללא טיפול מונע היה כשלון בטיפולים. כרגע עושה שימוש בסומטרירדקס 10 פעמים בחודש בממוצע. סובלת גם מטינטון שמתי לב שיש קשר בין הטינטון לאזור הכאב בראש-האם אני צודקת(הטינטון שלי מהראש לא מהאוזניים) לאחרונה החלו כאבים על הגולגולת מלמעלה(מכירה מהעבר בעקבות מתח) הטינטון עבר למעל הגולגולת למעלה כל יום בצד אחר לפי כיוון הכאב-מה יש לי אנא הכוונתך? למי לפנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טינטון ומיגרנות

הוספת תגובה

• המשך-יש לציין שיש לי הרבה

גליגל
    26/01/2013

פעמיים לפני התקף מיגרנה-נימולים בחצי גוף, ראיית זבובים שחורים...הבנתי שזה חלק מאאורה-מה עלי לעשות כדי להוריד את הסיכון לארוע מוחי מעצם היותי אישה בת 40 עם עשרה התקפים לפחות שכוללים הרבה פעמים גם אאורה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טינטון ומיגרנות - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    29/01/2013

10 כדורי סומטרידקס זה כמות די גבוהה יש להתיעץ עם הנוירולוג שלך לגבי טיפול מונע במיגרנות .
    לגבי טינטון קימות מרפאות טינטון בכמה בתי חולים בארץ כדאי לפנות אליהם . הרבה מקרים מהטינטון נגרמים מלחץ של שרירי הפנים הצואר או הלסתות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו