פענוח של ct

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח של ct
    יעל
    11/03/2008

מכיון שחשתי בבעייה בצד ימין של הראש(מעין בצקת) ועקצוצים בפנים - עשיתי בדיקת CT
    בבדיקה נרשם בין השאר:
    מוקדי צפיפות נמוכה מתחת לגרעיני בסיס דו צדדי כנראה
    IRCHOFF RUBIN SPACE/\.
    מוקד סיד בגרעיני בסיס מימין.

מבית החולים שבו אושפזתי לשבוע (מחלקה נוירולוגית) - יצאתי כמו שנכנסתי - עם אותה בעייה.
    אך מרוב פחד ומרוב זה שהם אמרו שהם לא מוצאים כלום ואין לי בעייה - החלטתי גם אני שאין בעייה, הרמתי ידיים והלכתי על זה.

כרגע יושבת אני בבית - עם אותה תחושה של משהו בצקי בראש. הראש כבד , וכשאני נוגעת נגיעה חלשה אני מרגישה את כל ראשי זז וכואב. וזה לא דמיוני.

מה עושים?
    לאן ניתן לפנות על מנת לפתור את הבעייה ?
    והאם מה שרשמתי על תוצאות הבדיקה יכול להעיד על משהו שעדיין לא נבדק וצריך להבדק?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח של ct

הוספת תגובה

• פענוח

פרופ' נתן בורנשטיין
    12/03/2008

יש צורך לקבל את הסיפור המלא וכן לבצע בדיקה נוירולוגית. בנוסף יש להסתכל על ההדמיה באופן ישיר כדי להתרשם ממנה. הינך מוזמנת לפנות למרפאות הנוירולוגיות במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

יעל
    12/03/2008

איך ניתן להגיע למרפאות אלה .
    האם זה פרטי או דרך קופת חולים והאם זה דורש אישפוז?

מה צריך לעשות?
    ותודה על התשובה המהירה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפאות

ד''ר איתן אוריאל
    13/03/2008

יש צורך בהפניה מקופת החולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו