מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד''ר רונית גלעדאסראא18/03/2013
שלום ד"ר רונית כל כמה חודשים מלני שנה הייתי מרגישה סחרחורות וכאילו משהו הולך לי בתוך הראש הייתי מרגישה כמו שעומד משהו לתפוצצ לי בראש עם המון סחרחורות לא יודעת איך אסביר את זה עדיין בערף כל שבועיים יש לי את הבעיה הזאת שאני באה ללכת טיפה ברגל מרגישה בחרחורת ומשהו לא בסדר בראש מרגישה שהראש עומד לתפוצצ שאני ישנה יש לי הרבה תקווציות בגוף מצד ימים רגליים וידיים והמון סחרחורת לפעמים נרדמת לא מרגישה מתי ישנתי עשיתי בדיקת emg וEEG ,תקינות יומ שישי האחרון עשיתי בדיקת אמראי מוח מופיע בבדיקה מוקד לא ספציפי קטן בחומר לבן סוב-קורטיקלי ,עכירות מסטואידלית מזערית משמאל מה זאת אומרת אומרת בבקשה התשובה הזאת ולאיזה בדיקות עד לפנות ?או איזה טיפול אמורה לקבל בנתיים אני מקבלת תרופה טריל cr400 ועדיין יש לי הרבה תקווציות בידיים ורגליים (יש לי ילדה עמ אפלפסיה ודספלזיה מוחית ועד ילד לפני שנה בכתה א התחיל פרקוסים ללא חום עמ אבוד הכרה וריר מהפה והוא גם עמ הרבה תקווציות במהלך השינה יש לו אפלפסיה מורכבת עדיין לא ברורה ....... תמליצי לי בבקשה למי לפנות ומה פירוש התשובה של האמראי שלי תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד''ר רונית גלעד - תגובה
ד``ר רונית גלעד24/03/2013הממצא במרי לא ספציפי ולא גורם לך לכל התופעות שתארת. התכווצויות בידיים וברגלים יכול לנבוע מכדורים למשל נגד שומנים שאת לוקחת או כדורים אחרים אם אגם תקין גם כשהוכנסתי מחט אז אולי מדובר במתח לגבי הסחרחורת כדאי לעשות eng. בדיקה של שווי משקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)