מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אירוע מוחייוסי16/03/2008
שלום, אני בן 33, מעשן ועם עודף משקל לצערי(הפסקתי לעשן ביום האירוע).
לפני כשלושה שבועות חשתי סחרחורת, פלג גופי הימני עם "נמלים", דיבור בצד ימין לא מתפקד(שפה נופלת...), זה קרה לי פעמיים תוך שעה וכל פעם כ-2-3 דקות של אירוע. בבית החולים, שם אושפזתי, עשיתי CT ראש שיצא תקין עם ובלי חומר רק שהEEG(הרגיל, את השני עם חסך שינה אני צריך לעשות בהקדם) לא יצא תקין, טענו בביה"ח שיצא עם "סדרות". שאלותיי: 1. האם הגיוני לעבור אירוע מוחי בגיל כזה? 2. למה טענו שיכול להיות שזה בכלל התקף אפילפטי? 3. למה אני כ"כ עייף? 4. למה ידי הימנית כואבת בטירוף?(לציין שבימים שלאחר האירועים כף ידי הימנית הייתה כחולה לחלוטין וכרגע לא) 5. האם יש ללחץ:בעבודה, כספי, בנישואים וכו' השפעה על כך שהיו לי אירועים אלה?
מצטער על "התקפת" השאלות אך אשמח לקבל תשובה מפורטת
תודה רבה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפת שאלות
ד''ר איתן אוריאל17/03/2008האבחנה המבדלת לאירועים שעברת אכן כוללת גם אירוע מוחי חולף וגם אירוע כיפיוני (אפילפטי). יש צורך לקבל היסטוריה מדויקת ולבצע בדיקה נוירולוגית. בנוסף יש לעבור באופן ישיר על בדיקת
הEEG כדי לראות האם נצפתה פעילות אפילפטוגנית. יש צורך לעבור בירור מלא כולל דופלר עורקי צואר,אקו לב דרך הושט, EEGלאחר חסך שינה,MRI ובדיקות נוספות לפי הצורך. יש צורך גם להחליט האם להתחיל טיפול מניעתי בנוגדי צימות טסיות או טיפול נוגד כיפיון. מאחר ואינני יודע עדיין מה גרם לאותם אירועים שתיארת אינני יכול לקשור אותם כרגע לבעיות אישיות או לעייפות הכללית. יש צורך לבדוק את היד בהקדם עקב הכאב והכחלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יוסי18/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)