מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר בין מע' העצבים לבעיות אורטופדיואני18/04/2013
שלום רב, בת 38. מזה כחצי שנה סובלת מכאבים בברך ימין ובשלושה חודשים האחרונים סובלת גם מנקע בקרסול באותה הברך. עברתי מ.ר.י לברך והברך נמצאה תקינה לחלוטין מלבד כמות מים מזערית. בבדיקת אולטראסונד לקרסול ימין נמצא
גידים הפרונאליים - הודגם טנוסנוביטיס קל
ליגמנטום atfl - הודגמה רצועה מעט בלתי אחידה - ללא עדות לקרע.
האורטופד אומר שבסך הכל , הכל בסדר וצריך להמשיך לחזק את השרירים. הוא לא מבין לגמרי למה עדיין כל כך כואב לי. אני עושה המון טיפולים - פיזיותרפיה ואלטרנטיביים והשיפור קיים אך לא מספיק.
חשבתי שאולי יכול להיות קשר למערכת העצבים בכלל? ואם כן, איזה טיפול מומלץ?
סליחה מראש אם בעייתי לא קשורה, פשוט אני מנסה למצוא מזור למכאוביי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין מע' העצבים לבעיות אורטופדיו - תגובה
ד``ר רונית גלעד19/04/2013אם אין סיבה אורטופדית יש לבדוק אם הכאב לא מוקרן מאזור גב תחתון ל4 מימין אולי כדאי לעשות ברור בכוון זה . אין עצב שמשפיע על הברך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)