נימול בחצי פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימול בחצי פנים
    אושרית
    17/03/2008

שלום רב,
    אני בת 30. בהריון הראשון שלי הופיעו לי תופעות של הרדמות צד ימין של הפנים ואחרי בדיקה נוירולוגית בבית חולים הוחלט כי במשך ההריון אקבל קלקסן 30 מ"ג.
    כיום אני בהריון נוסף ולוקחת קלקסן לפי הוראת רופא משבוע 7. היום (אני בשבוע 12),הופיעה התופעה שוב. אני לוקחת את הקלקסן ועדיין נרדם לי צד ימין של הפנים והייתי מבולבלת קצת. נמצב הזה מאוד מלחיץ אותי וממש מפחיד.
    שאלתי היא: מה אפשר עוד לעשות חוץ מקלקסן? האם יש טיפול כלשהוא? האם אני נחשת להריון בסיכון?
    אני לחוצה מאוד...בבקשה תענו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימול בחצי פנים

הוספת תגובה

• נימול בחצי פנים

עידן
    17/03/2008

חשוב גם לציין שיש לי קרישיות יתר הומוזיגוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימול

ד''ר איתן אוריאל
    17/03/2008

לא ציינת לאיזו הפרעת קרישה נמצאת הומוזיגוטית, האם סבלת בעבר מאירועים טרומבוטיים אחרים והאם בצעת בדיקת MRI מוח לאחר התלונות על הנימול בפנים. טיפול נוגד קרישה בהריון היננו מוגבל מאחר וחלק מהתרופות עלולות להיות מסוכנות לעובר ואכן זריקות קלקסן מהוות את טיפול הבחירה. העובדה שאת שוב סובלת מנימולים במחצית הפנים ודאי שמחייבת התייחסות רצינית ומיידית כולל בדיקות עזר והדמיה. יש צורך בהתיעצות בין הנוירולוג,ההמטולוג והגניקולוג המטפלים בנוגע להמשך הבירור והמינון הטיפולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו