השאלה מופנית לד"ר רונית גלעד דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השאלה מופנית לד"ר רונית גלעד דחוף
    יהונתן
    25/05/2013

ד"ר רונית שלום, בעלי בן 33 סובל מזה 7 חוד' מנימול ביד ורגל ימין (לעיתים רגל שמאל לסירוגין) כמו כן נימול בחצי לשון + קצת בסנטר. בנוסף חולשה ועייפות גבוהה. הרופאים ביצעו בדיקות לאבחון של טרשת נפוצה והוא עשה: ניקור מותני שיצא חיובי (אך יש לציין כי רק לאחר שבוע מהיום שהנוזל יצא מגופו הבדיקה נלקחה מסורוקה!)מרי מוח + צוואר + גב והתוצאות יצאו תקינות (רק במוח נקודה קטנה בלתי ספציפית). (בדיקות דם תקינות) במהלך הזמן הזה בעלי עשה גם בדיקות EMG ללא מחט רגליים וידיים ויצא רדיקולופטיה בצוואר C67 + רדיקולופטיה מותנית ב S1. כול הרופאים שבעלי הגיע אליהם בייעוץ פרטי לא אבחנו את בעלי כחולה טרשת בשל בדיקות תקינות. אך בעלי היה חסר שקט. אני מתעקשת שהבעיה נובעת מהצוואר ומהגב שכן התגלה בלט דיסק בצוואר וגם עליו לעבור סיטי מחר לגב. אך הוא אינו מסכים איתי והלך לעוד נוירולוג פרטי רק שהפעם הוא החליט שהוא מאבחן את בעלי כחולה טרשת למרות שכול הבדיקות יצאו תקינות וכן הוא ממליץ לו לעבור טיפול כחולה טרשת! הוא טוען שכול שאר הרופאים פחדו שהבדיקות תקינות ולכן לא אבחנו! אני בפניקה מאוד גדולה ולא ברור לי על סמך מה הוא החליט כבר להכניס לבעלי חומרים לגוף! בעלי כמובן מעוניין כבר להתחיל את הטיפול אבל אני מתעקשת לחוות דעת שנייה + סיום בדיקה בעניין האורטופדי! מהי דעתך? האם אני מגזימה או לא בכיוון הנכון? האם אני טועה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השאלה מופנית לד"ר רונית גלעד דחוף - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    01/06/2013

הפתרון הפשוט והלא נעים למצבו זה לחזור על הבדיקה בגבו לשלוח את הנוזל לבדיקה במקום אחר וגם אם יש עוד נוזל המקרר של המחלקה לשלוח את הנוזל שנשאר לבדיקה נוספת במקום אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו