רטט בבית הבליעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטט בבית הבליעה
    שירה
    26/05/2013

אני בת 58. מזה חצי שנה מרגישה רטט קל בבית הבליעה והרגשה של בועות קטנות שמקורן אינו בקיבה. גסטרוסקופיה תקינה, בדיקה מקפת של הצוואר כולל אולטראסאונד צוואר וגם סי טי תקינים. עשיתי גם אקו לב ויצא תקין.
    רופא אאג, גסטרולוג מומחה וקרדיולוג אינם יודעים מה הבעייה. האם זו יכולה להיות בעייה נוירולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטט בבית הבליעה

הוספת תגובה

• רטט בבית הבליעה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    01/06/2013

כנן יכול להיות שמדובר במיוקלונןס של החיך palatial myoclonus יש להיבדק עי אאג ולבצע אנדוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקולונוס של החיך

ירדנה
    01/06/2013

כבר נבדקתי ע״י אאג , נעשתה אנדוסקופיה וגם סיטי. הכל תקין. האם לפנות לנוירולוג? איזו בדיקה מאבחנת מיקולונוס של החיך? אין לי כל מחלות רקע לא נוירולוגיות ולא אחרות. היה לי התקף של ריפלוקס לפני מספר חודשים , לקחתי נקסיום כחודש והריפלוקס עבר. גסטרוסקופיה תקינה. רק הרטט בגרון נשאר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו