מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    דנה
    17/06/2013

אני בת 18 וחצי , התחילו לי סחרחורות בבוקר ב6 לחודש הזה , כששכבתי לצד במיטה וכשהסתכלתי למעלה עם הראש , זה היה ממש חזק , אחרי כמה ימים זה הפך כשאני מטה את הראש למטה וכשאני שוכבת על צד שמאל , אבל בכללי כל היום אני מרגישה מוזר , הייתי מאז 3 פעמים אצל אף אוזן גרון שעשה לי את הטיפול פיזיותרפיה וזה לא עוזר , אני ממש בלחץ אני מפחדת שזה אולי קשור בכלל למשהו מסוכן ולא לאוזן , כי זה לא עובר ושום דבר לא עוזר דבר נוסף כשאני מתכופפת בעמידה וגם בישיבה אל הברכיים אני מרגישה טיפה לחץ וכאב ראש עשו לי MRI אבל מזמן לפני שנתיים וגם האיכות חיים שלי יורדת בגלל זה מה אפשר לעשות והאם יש סיבה לדאגה ? אני ממש מפחדת כי זה משולב לפעמים גם עם כאבי ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• מודאגת - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    21/06/2013

נשמע כבעיה אזניות תחזרי על הטיפול הפיזיותרפיה עם טלטול הראש אני מקוה שזה מה שעשו לך אולי הטיפול לא היה ממש מקצועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

דנה
    21/06/2013

אני ממש בלחץ ! יש לי גם כאבי ראש מלווים לזה , וזה החמיר , אתמול שתיתי טיפה אלכוהול ויש לי את אותם סימפטומים רק יותר חמור , מדאיג אותי שזה בשילוב עם כאבי ראש , רציתי לדעת אם לדעתך יכול להיות שזה קשור למוח ?! ומה הסיכויים שיעשו לי שוב MRI , עשיתי לפני שנתיים בשנתיים יכול להשתנות משהו ? אני ממש מרגישה שיש לי משהו מסוכן כי זה מה6 לחודש כבר ולא עובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך למצב למעלה -דחוף ממש

דנה
    23/06/2013

הייתי אצל נוירולוג , הוא מכיר אותי הרבה זמן כבר ויודע שאני לחוצה אך אני חוששת שבגלל זה הוא פחות יסודי . למרות כל הסימפטומים שרשמתי לך למעלה , ושכואב לי הראש שאני מתכופפת הוא אמר שהוא דווקא לא חשב שזה ורטיגו והוא בדק אותי אמר לי לגעת באצבע שלו לעקוב אחרי האצבע שלו עם העין ועוד ואז רשם בדף ״ Romberg תקין cn תקין טונוס כח גס תקין ללא סימני פיראמידאלים או סאראבילארים״ אני ממש היתי רוצה גם את חוות דעתך , האם להתעקש על MRI כי יש עדין תחושת חוסר איזון וסחרחורות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלתי להרגיש גם עקיצות בקצות

דנה
    24/06/2013

האצבעות ביד ימין שלי אני ממש בלחץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו