שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    דנה
    03/07/2013

יש לי סחרחורות כבר חודש , שלחתי כבר הודעה בפורום על הסחרחורות שקורות לי רוב הזמן בשכיבה לצד שמאל או בעליה מהתכופפות זה לא עובר ואני הולכת לנוירולוגית עשיתי הרחבת עישונים שהיתה תקינה והיום בדיקות דם , רציתי לדעת האם בדיקות דם נותנות איזשהו שיקוף אם יש משהו מסוכן במוח או שאין קשר בכלל ואני חייבת מיד לבצע MRI ?! בנוסף לסחרחורות יש לי כל היום תחושה שורפת בחצי מהפנים וכואב בארובות העין ! אני ממש מפחדת אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    05/07/2013

בדיקות דם לא קשורות נשמע כמו בעיה מהאוזן נא לבצע פיזיוטרפיה לסחרחורות עם טלטול הראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך!

דנה
    06/07/2013

הייתי אצל אף אוזן גרון שאמר שזה לא ורטיגו כבר אני עדיין מרגישה סחרחורות , אתמול בלילה היו לי גם בחילות וכואב לי הראש כשאני מתכופפת או מצמידה את הראש לברכיים מה שעוד יותר מלחיץ אותי ! הייתי שלשום במיון עשו לי רק בדיקות דם לא רצו לעשות לי סיטי , להתעקש על MRI ? האם יכול להתפתח משהו במשך שנתיים ?? כי עשיתי MRI לפני שנתיים ואני חושבת שצריך שוב ! כי זה לא עובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    08/07/2013

הייתי אצל אף אוזן גרון שאמר שזה לא ורטיגו כבר אני עדיין מרגישה סחרחורות , אתמול בלילה היו לי גם בחילות וכואב לי הראש כשאני מתכופפת או מצמידה את הראש לברכיים מה שעוד יותר מלחיץ אותי ! הייתי שלשום במיון עשו לי רק בדיקות דם לא רצו לעשות לי סיטי , להתעקש על MRI ? האם יכול להתפתח משהו במשך שנתיים ?? כי עשיתי MRI לפני שנתיים ואני חושבת שצריך שוב ! כי זה לא עובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך! - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    19/07/2013

לא נראה לי שיש משהו כי היה צריך לראות לפני שנתיים אבל אולי סיטי מוח תעשי רק כדי לראות שאין משהו משמעותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו