מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצב מבלבלליטל16/07/2013
שלום רב.
מזה תקופה של יותר מחצי שנה יש לי בחילות, שינויים בהרגלי יציאת צואה מלווים בריר רב, רעידות בגוף גם פנימיות וגם חיצוניות - בידיים, הכל כמובן מלווה בחולשה, ובעיקר תחושה שלא ניתנת לתיאור, תחושה רעה ולא נעימה באזור של החזה, כאילו עומד לי שם משהו ומנסה לצאת, כאילו אוויר, או משהו שחונק אותי ולא נותן לנשום טוב, עושה מאוד מאוד רע.
אדגיש לגבי הרעידות כי הן מופיעות ללא התראה, יכולות להתרחש אחרי שתיית קפה (Cאופן טבעי אבל מוגזם לטעמי) ובזמן האחרון גם מתעוררות כשאני רעבה.
לאחר ביקור אצל רופא אלטרנטיבי - הפסקתי לקחת גלולות, שתיתי בערך חודש פרחי באך, לקחתי סדרה של ויטמינים - B6,B12,vitamins E,C,D,Magnesium, Z ,Folic acid - לתקופה של כחודשיים המצב השתפר, הרעידות נעלמו כמעט לגמרי ובכלל הרגשתי הרבה יותר טוב. אך לאחרונה המצב התחיל לחזור על עצמו, הרעידות חזרו, החנק והתחושה הרעה בכללי, הבחילות גם.
אילו בדיקות עלי לבצע ולאיזה מומחה כדאי לפנות? האם לאנדוקרינולוג/נוירולוג? האם למישהו אחר?
בבדיקות הדם הכל נמצא תקין למעט חריגה מסוימת בכולסטרול + בדיקת קורטיזול בדם. בדיקת קורטיזול בשתן לא הראתה שום חריגה.
אני אובדת עצות, מצבי רע מאוד, תפקודי לקוי ואני לא יודעת למי לפנות.
בכל מקרה קבעתי תור לגסטרואנטרולוג בקשר לבעיות הקשורות ליציאה.
איני יכולה לשער אם הן מהוות סימן לבעיה, נובעות כתוצאה ממשהו או מהוות את מקור הבעיה בעצמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב מבלבל - תגובה
ד``ר רונית גלעד19/07/2013לדעתי יש לפנות קודם לגסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)