מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחת חזק בראשי'22/07/2013
שלום רב,
קצת קשה לי לכתוב זאת בפורום זה. לפני כשבועיים כששכבתי לישון בלילה התחילו כאבים חזקים מאוד בראש, והרגשתי שנוצר לחץ חזק כאילו כל הדם מתנקז אליו. כשבוע מאז כאב לי הראש באזור הרקות והרגשתי שם דופק חזק. אני עוד מרגיש שם כאב. בדיקה נוירולוגית שעברתי יצאה תקינה. אך לא סיפרתי לרופאה שזה קרה במהלך אוננות במיטה בלילה. במהלך המעשה הרגשתי לחץ חזק מאוד בראש אך התעלמתי והמשכתי. בבוקר קמתי מבועת מחרדה. אני עוד מרגיש את רקותיי דופקות מפעם לפעם וזה מטריד. מה עליי לעשות? האם יש סיבה לדאגה?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחת חזק בראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד27/07/2013יש מצב של הופעת כאבי ראש לאחר קיום יחסי מין אבל זה בדרך כלל חוזר על עצמו אם קרה לך באופן חד פעמי יש צורך בבצוע הדמיה פעם בחיים כמו סיטי מוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)