הפרעת ראיה שחזרה על עצמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת ראיה שחזרה על עצמה
    אבנר
    27/07/2013

לפני שבועיים היתה לי הפרעה בראיה - טשטוש חלקי בשתי העניים למשך רבע שעה. זה קרה 4 פעמים בהפרשים של יום - יומיים, במצבים שונים (בחוץ ובבית).
    אושפזתי בניורולוגיה מספר ימים לבדיקות ולטיפול תרופתי נסיוני. עשיתי גם MRI מוח ("ללא מוקדי איסכמיה טרייה").
    הבדיקות לא הראו תוצאה אחת ברורה (אם זה מכלי דם מוחיים או מגלים "איטיים" שנראו בבדיקת EEG.) הרופאים שהתלבטו כל העת אמרו לי שכדי לכסות על שתי האפשרויות עלי לקחת פלביקס וטגטרול. הטגטרול השפיע עלי לרעה והיה צורך להפסיק אותו.
    שאלתי האם הפרעת הראיה המתוארת ידועה כשייכת לבעיה ברורה. ההרגשה שלי שאני פשוט "שפן נסיונות". בשלב זה אני לוקח פלביקס אציין שאין מחלות אחרות כמו סוכרת ולב..
    למי אפשר לפנות כמומחה בתחום ?
    בתודה , אבנר בן 69.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת ראיה שחזרה על עצמה

הוספת תגובה

• הפרעת ראיה שחזרה על עצמה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    27/07/2013

אם עשית סיטי אנגיו וגם דופלקס קרוטיס והכל תקין אז קשה להחליט אבל נראה לי יותר שמדובר בבעיה של לכי דם ולא בעיה אפילפטית כל נוירולוג מתמצא בנושא כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו