לחץ וכאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ וכאבי ראש
    grom
    02/08/2013

שלום ד"ר,
    אני בן 23 ולפני כחצי שנה ביצעתי פעילות גופנית מאומצת שהביאה אותי לסף היכולת שלי. הלב שלי פעם עד כדי כך שהחולצה שלי קפצה, הרגשתי דופק באוזניים, בעיניים ולחץ מסיבי בראש. מאז אותו יום אני לא מרגיש אותו בן אדם. אני מרגיש מעורפל ומרוחק, יש לי בעיות זיכרון,בחילות וסחרחורות, לחץ בראש ואפילו על הפנים ובאף(ביצעתי בדיקה אצל א.א.ג שיצאה תקינה) כאבי ראש בצד שמאל שאיתם מתלווה וריד בולט ברקה(עד היום הוא בולט). לאחרונה התחיל לי כאב ראש בצד ימין שגם איתו מתלווה וריד בולט ברקה בצד ימין ותחושה מוזרה של צריבה יחד עם תחושה של רטיבות בכל מיני נקודות בראש.
    הייתי אצל נוירולוג והבדיקות הבסיסיות תקינות, ביצעתי CT שיצא תקין ואפילו MRI שהוא תקין. המצב רק מתדרדר עם הזמן ואני ממש חושש ומרגיש חסר אונים ואבוד. מה דעתך?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ וכאבי ראש

הוספת תגובה

• אני יודע שהפירוט די רחב..

grom
    04/08/2013

ושהמקרה נשמע די מורכב אבל ממש אשמח לתשובה. לא יודע כבר מה לעשות עם המצב זה בלתי נסבל כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ וכאבי ראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    10/08/2013

אם סיטי ומרי תקינים סימן שאין בעיה מוחית כדאי לטפל עם טיפול מונע לכאבי ראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו