מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות עזרהדנה07/08/2013
שלום ד״ר אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור מה אני מרגישה , חייבת לציין שלא מוצאת פתרון ואובדת עצות ! (בת 19) , יש לי סחרחורת קרוב ל3 חודשים., הסחרחורת התחילה לי בבוקר בשכיבה לצד וגם לצד השני, וגם בהרמת הראש למעלה , היא היתה סחרחורת חזקה כאילו אני עפה וישר נעמדתי . היא היתה יומיים או יותר ואז הייתי אצל אף אוזן גרון שטען שזה בעית קריסטלים אך טיפולי פיזיותרפיה לא עזרו , הייתי במיון,עשיתי בדיקות דם בחודש שעבר שיצאו תקינות גם של הבלוטת תריס וויטמין ועוד מעבר, עכשיו בכל שאר הזמן לאחר הכמה ימים עם האופי של הסחרחורת הזו , עכשיו הסחרחורת היא חוסר שיווי משקל גם שאני יושבת רגיל תחושת אונייה ובהזזת הראש החוסר שיווי משקל ממש מתגבר ! כשאני שוכבת ומתחילה לעשות תנועה של עלייה לישיבה אני רואה את החלל קופץ , שאני מתכופפת ועולה תחושה ממש רעה גם קפיצה , שאני מזיזה את הראש לצדדים אן למעלה בזמן שכיבה תחושה כאילו הראש שלי כבד ועף במהירות למעלה ! אני לא מתפקדת כי לפעמים יש לי התקפים שהרצפה זזה לי ואז אני צריכה ממש לשבת להרגע , עשיתי MRI ראש תקין וברה תקין נשאר eng , אבל אני חושבת שאולי גם מהצוואר זה מגיע ?!? זה כבר ממש המון זמן והאיכות חיים שלי ירדה ל 20 מתוך 100 אני לא מתפקדת ולא בקשר עם אנשים הסחרחורת הזו מונעת ממני נהיגה ותפקוד . מקווה שתוכל לעזור לי להתמקד בגורם לפי הדוגמאות והאופי של הסחרחורת שתיארתי אני ממש אובדת עצות , והאם יש מקרים שאין מה לעשות וזה נשאר ככה ?! (בנוסף יש לפעמים כאב באוזן )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות עזרה - תגובה
ד``ר רונית גלעד10/08/2013זו יכולה הליות שארית של התקף סחרחורות החזק שהיתה לך אני ממליצה לנסות שוב פיזיוטרפיה ולקחת אגיסרק רק 16 מג פעמיים ביום קבוע ולבצע אנג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
דנה10/08/2013לבדוק אם זה קשור לסרטן בלוע ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)