פחד אימה מגידול בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד אימה מגידול בראש
    מפוחדדת
    16/08/2013

שלום רב. בת 29.5 חרדתית מאז ומעולם. בשבועיים האחרונים, תחושת זרמים בראש בעיקר בצד ימין של הראש, מלווה עם חוסר יציבות בהליכה ולחץ בראש ובעיקר מאחורי אוזן ימין ועד לאמצע הראש וחולשה בצוואר בצד ימין לעיתים מוקרן לפנים לאף לעין בהפניית הראש למעלה למטה ימינה ושמאלה (כתנועה ספונטנית מרגישה תחושת סיחרור וזרמים בצד ימין בראש) בדיקה נירולוגית תקינה. בדיקת דם תקינה. אף אוזן גרון ,פקק באוזן שמאל... בחיי סבלתי מידיי פעם ימים של סחרור וחוסר יציבות, שהיו עוברים (עברתי ללא קשר לעניין זה סיטי ראש פעמיים באותם שנים גם עם סימפטומים חרדתיים ) אני מפוחדת אימים ביצעתי בדיקת bera+vep טרם הגיעו תוצאות, אני חוששת שמדובר בגידול במוח/בראש הגורם לי לכל התופעות האלה....אנא כיוונך (בבדיקת סיטי לא מעוניינת מכיוון שאינני רוצה לקבל שוב קרינה) כיוונכם בבקשה...מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד אימה מגידול בראש

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

מפוחדדת
    16/08/2013

כאשר אני מפעילה לחץ על הראש מאחורה, (לא בעורף אלא יותר למעלה) קצת מוקל לי...גם כאשר אני קושרת מטפחת סביב לראש עם לחץ על הראש אחורה ,ישנה תחושת הקלה. כאילו משהו מחזיק לי את הראש..אני כאילו ממש יודעת שאם יש לי משהו בראש אני יודעת היכן הוא נמצא...למה זה יכול להתאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר בסחרור שלא 360 מעלות...

מפוחדדת
    16/08/2013

מדובר בסחרור פנימי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד אימה מגידול בראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    17/08/2013

אם בדיקה נוירולוגית תקינה כולל קרקעית עיניים בדיקת שמיעה ובר תקינים אין מה לדאוג אין גדול קודם כל להרגע ואחכ כל הסימפטומים יעברו סחרחורות בשינוי תנוחה יכולים להיות מהאוזן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו