מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד אימה מגידול בראשמפוחדדת16/08/2013
שלום רב. בת 29.5 חרדתית מאז ומעולם. בשבועיים האחרונים, תחושת זרמים בראש בעיקר בצד ימין של הראש, מלווה עם חוסר יציבות בהליכה ולחץ בראש ובעיקר מאחורי אוזן ימין ועד לאמצע הראש וחולשה בצוואר בצד ימין לעיתים מוקרן לפנים לאף לעין בהפניית הראש למעלה למטה ימינה ושמאלה (כתנועה ספונטנית מרגישה תחושת סיחרור וזרמים בצד ימין בראש) בדיקה נירולוגית תקינה. בדיקת דם תקינה. אף אוזן גרון ,פקק באוזן שמאל... בחיי סבלתי מידיי פעם ימים של סחרור וחוסר יציבות, שהיו עוברים (עברתי ללא קשר לעניין זה סיטי ראש פעמיים באותם שנים גם עם סימפטומים חרדתיים ) אני מפוחדת אימים ביצעתי בדיקת bera+vep טרם הגיעו תוצאות, אני חוששת שמדובר בגידול במוח/בראש הגורם לי לכל התופעות האלה....אנא כיוונך (בבדיקת סיטי לא מעוניינת מכיוון שאינני רוצה לקבל שוב קרינה) כיוונכם בבקשה...מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
מפוחדדת16/08/2013כאשר אני מפעילה לחץ על הראש מאחורה, (לא בעורף אלא יותר למעלה) קצת מוקל לי...גם כאשר אני קושרת מטפחת סביב לראש עם לחץ על הראש אחורה ,ישנה תחושת הקלה. כאילו משהו מחזיק לי את הראש..אני כאילו ממש יודעת שאם יש לי משהו בראש אני יודעת היכן הוא נמצא...למה זה יכול להתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר בסחרור שלא 360 מעלות...
מפוחדדת16/08/2013מדובר בסחרור פנימי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחד אימה מגידול בראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד17/08/2013אם בדיקה נוירולוגית תקינה כולל קרקעית עיניים בדיקת שמיעה ובר תקינים אין מה לדאוג אין גדול קודם כל להרגע ואחכ כל הסימפטומים יעברו סחרחורות בשינוי תנוחה יכולים להיות מהאוזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)