מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיגרה קלאסיתרויטל19/08/2013
שלום לכם
אני בת 44 וסובלת מזה שנים ממיגרנות קלאסיות.
בתקופה האחרונה קיבלתי התקפים זקים 1-2 לחודש.
זה מתחיל באאורה ולאחר שהאורה מסתיימת מתחילות תופעות קשות של נימול ידיים, לשון ואפילו רגליים. קשה לי לשמוע רעשים וקולות ולפעמים אני מאבדת את כושר הדיבור ואת השפה. זה נורא מפחיד אבל עברתי סיטי מוח לפני כמה חודשים והכל יצא תקין. הבעייה היא שאני לא יודעת למה לצפות ומתי יגיע ההתקף הבא. לפעמים בעבודה, בחוץ ובלימודים ואיכות חיי נפגעת כי כשבא ההתקף אני קופאת מפחד ועד שזה עובר לוקח לפעמים שעתיים עד שלוש שעות ובהתקף עצמו אני מרגישה רע מאוד.
אני מטופלת ע"י נוירולוג כבר שנים ואחר ריזלט ואימיטרקס אשר לא עוזרים בכלל.
אני נורא מיואשת עד כדי כך שהגעתי לבה"ח לאחר שחשבתי שיש לי אירוע מוחי.
ההתקף היה קשה מאוד לא יכולתי לדבר ורגל שמאל נרדמה לי, ושוב הסיטי יצא תקין.
ואם לא המיגרנה הקלאסית אז יש כאבי ראש אשר משפיעים על חדות הראייה.
אשמח לשמוע תגובתכם כי אני במצב נואש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרה קלאסית - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/08/2013במקרה זה יש לשקול טיפול מונע כלומר טיפול קבוע מונע יום יומי למשך לפחות חצי שנה עם דבלין או טופמקס או דפלפט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)