כאבי תופת נוירופטיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי תופת נוירופטיים
    מאי
    25/08/2013

אני 3 וחצי שנים לאחר פגיעת ראש באונות פרונטליות. השמאלית ספגה את מרבית המכה והיה חשש לשיתוק בכל פלג גופי הימני. לאחר שיקום ארוך מצבי יותר טוב באיזור ימין אך כל יום אני סובלת מכאבים באיזור ימין- מתבטא בעיקר ברגל. לפעמים אני מתעוררת מכאבים בלילה ובמשך היום סובלת מאוד גם כשאני במנוחה. רציתי לדעת האם יש סיכוי שהכאבים שלי בצידי הימני יחלפו? יש איזשהו טיפול לכך?
    או שנגזר עליי לסבול מכאבים נוירופתיים במשך כל חיי? כמו כן אני עושה כושר לחיזוק השרירים אבל הכאבים הם במוח שלי. ליריקה לא משפיעה עליי יותר, 9 חודשים השפיעה עליי.
    אני מטופלת פסיכיאטרית לבעיות שינה (בונדורמין, טרזודיל), מאז הפגיעה אני נוטלת קסנאגיס-הדבר היחידי שמשפיע עליי ללא תופעות לוואי ולוקחת אותו באופן יום יומי כדי לישון ונוטלת גלולות למניעת הריון(גינרה)-יכול להיות שאחת מהתרופות קשורה לכאבים שלי?
    האם יש טיפול נוירולוגי שיוכל לשפר את איכות חיי? אני מוכנה לעבור כל ניתוח שצריך אם צריך בנוירוכירורגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי תופת נוירופטיים

הוספת תגובה

• כאבי תופת נוירופטיים - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    30/08/2013

קשה לטפל בכאב כזה יש לנסות רפואה משלימה וגם כדורי סי מבלתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו