תחושת נימול בזרת ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת נימול בזרת ימין
    ד``ר מרינה בוקסר
    26/09/2013

שלום
    בת 29 בריאה בד"כ ברוך השם.
    אני חודש וחצי טיפה יותר אחרי לידה עם אפידורל , בימים האחרונים כאשר אני שוטפת ידיים או מקלחת את התינוק שכף יד ימין מונחת כלפי הרצפה אני מרגישה תחושת נימול בזרת אני כן מרגישה את הזרת כשאני נושכת או צובטת זאת תחושה כאילו מישהו עושה לי רוח .
    אתמול בערב הרגשתי בגב העליון באזור השכמה הימנית כאשר אני מתכופפת לעגלה או סתם עושה תנועת כיפוף תחושת הנימול מגיעה לגב באזור שציינתי זה בא והולך זה לא באופן קבוע
    בעבר הרחוק מאוד זה היה לי בלשון ובשפה התחתונה יום אחד ועבר .ניגשתי לרופא שלי שטען שזה מעצבים ולחץ (אני אדם חרדתי לחוץ והסטרי מטבעי).
    אציין כי לפני שבוע לראשונה מאז הלידה עשו לי עיסוי שוודי בספא. שאלתי את רופא הנשים אם אין בעיה נאמר לי שאחרי 6 שבועות זה אפשרי ורצוי
    תחושת הנימול הגיעה אחרי העיסוי אך כפי שציינתי זה היה בעבר הרחוק
    האם זה באמת יכול להיות מלחץ ? או שיש מקום לדאגה וצריך לבדוק לעומק?
    אודה לחוות דעתכם תודה מראש וחג שמח :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת נימול בזרת ימין

הוספת תגובה

• תחושת נימול - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    27/09/2013

נימול בזרת יכול להגרם או מלחץ על עצב אולנריס באזור המרפק או שורש כף היד או מלחץ בצואר לא בשכמה . בכל מקרה כדאי לבצע בדיקת EMG אם הבעיה חוזרת על עצמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו