ראייה בעיניים עצומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראייה בעיניים עצומות
    מאור
    28/09/2013

בשנה-שנתיים האחרונות "זכיתי" ליכולת מיוחדת של ראייה בעיניים עצומות. אתם בטח מכירים את התופעה אבל למקרה ולא, אסביר לפרטי פרטים:
    בדר"כ מה שאנחנו עושים זה לעצום עיניים ולדמיין דברים ואנחנו נראה מסך שחור אך עם זאת במעורפל את האובייקט ואת הצבעים שלו, אבל הם יבלעו בשחור.

לעומת זאת, התופעה שאני חווה בזמן האחרון היא ממש ראייה בעיניים עצומות; אני עוצם עיניים ורואה אובייקט מסויים, ולאט לאט הוא משתלט על כל המסך השחור עד שאני ממש "שוקע" לתוך עולם דמיוני ופתאום הכל כ"כ חי ואמיתי, אני ממש מסוגל ללכת בעולם הזה ולראות דברים ממש מפורטים שאפילו במציאות אי אפשר לראות רמת פירוט כזו, ואז התת מודע שלי לפעמים מתחיל להשתגע ופשוט מאות תמונות וקומבינציות של כל דבר אפשרי רצות לי בראש ואני רואה הכל כ"כ מפורט ומדוייק וחי. אבל, אם במקרה העיניים שלי יזוזו אפילו חצי ס"מ כשהן עצומות, כל העולם הזה יתנפץ ואני אחזור למסך השחור.

אני חייב לציין שזה לא חלום צלול כי זה קורה לי ממש כמה רגעים אחרי שאני עוצם עיניים ואני ער לחלוטין. רציתי לברר מה התופעה הזו ואם יש לה שם, ורציתי לברר גם למה לפעמים זה בא לבד תוך שניות ולפעמים אני יכול גם לשכב שעה במיטה ולראות רק מסך שחור מבלי להצליח "לשקוע" בעולם הזה.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראייה בעיניים עצומות

הוספת תגובה

• ראייה בעיניים עצומות - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    05/10/2013

לא כל כך יודעת לענות עלזה מה שבטוח חייב לבצע בדיקת EEG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו