עייפות ובהייה לאחר אירוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות ובהייה לאחר אירוע מוחי
    אורן
    29/09/2013

שלום רב!
    אמא שלי עברה אירוע מוחי קל. לאחר חמישה ימים בבית חולים היא שוחחרה. מה שמציק לי כרגע היא העובדה שיש לה תחושת עייפות תמידית ובמשך רוב שעות היום היא פשוט ישנה. בזמן שהיא לא ישנה, אם לא מדברים איתה או שהיא לא עוסקת במשהו היא בוהה (פשוט יושבת על הכיסא וחושבת). יש לציין שהיא מדברת לעניין ומבינה מה שמדברים איתה. השאלה שלי היא - האם תחושת עייפות ובהייה מאפיינים הם דברים אופיינים לאחר אירוע מוחי? האם אלו דברים הפיכים? האם יש משהו שאפשר כדי לשפר את המצב?
    בתודה מראש - אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עייפות ובהייה לאחר אירוע מוחי - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    05/10/2013

יתכן והיא בדיכאון ויש לתת לה טיפול בכוון זה. גם מומלץ לבצע EEG. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה EEG

אורן
    07/10/2013

והאם זו בדיקה שאפשר לבצע דרך קופת חולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה EEG - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    11/10/2013

כן ניתן לבצע דרך הקופה זו בדיקה שבודקת את הפעילות החשמלית של התאים במוח כמו אקג בלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו