כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    מיכל
    07/10/2013

שלום רב,
    אני בת 42 וכבר מגיל צעיר סובלת ממיגרנות..
    לאחרונה, כחודש וחצי.. אני קמה כל בוקר (כל בוקר ללא יוצא מן הכלל) עם כאב ראש בלתי נסבל, חייבת להרים את הראש כיוון שהשכיבה מגבירה את הכאב.. לוקחת אימיטרקס (שתמיד עזר לי), אך הוא לא מעביר לגמריי את כאב הראש ואני נאלצת להוסיף טיפות אופטלגין משולבות עם אקסידול ואז זה משתפר וכמעט תמיד עובר.
    ניסיתי גם רילרט אך הוא עוד פחות עוזר..
    מדובר בכאב ראש נוראי, בלתי נסבל.. ואני יודעת כבר משהו על כאבי ראש... ניסיתי להחליף כרית, לישון יותר, לישון פחות, לפתוח חלון...
    אני סובלת!!!
    חייבת לציין כי אני כבר שנים משתמשת בטיפות אף ואני קמה בבוקר עם אף מעט סתום... האם זה יכול להסביר את עוצמת כאב הראש???
    אני הולכת ישר, גם בעיניים עצומות.. יכולה להביא אצבע לאף, גם בעיניים עצומות... ומלבד כאב הראש הנוראי שאיתו אני קמה בבוקר אני לא יכולה להגיד שיש דבר נוסף ששווה לדווח עליו...
    האם זה מדאיג?? מה את ממליצה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש

מיכל
    15/10/2013

מדוע רק אני לא מקבלת תשובה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    18/10/2013

בשלב ראשון להפסיק את כ. ל. התרופות שאת לוקחת ממש הכל. כי כל התרופות גורמות לכאבי ראש וזה יעזור בנוסף יש לעבור בדיקה נוירולוגית ובדיקת עיניים אבל דבר ראשון הפסקה מוחלטת של התרופות כי הם הגורם לכאבי ראש. מספר ימים תסבלי אבל איך תרגישי הרבה יוצר טוב תנסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    18/10/2013

בשלב ראשון להפסיק את כ. ל. התרופות שאת לוקחת ממש הכל. כי כל התרופות גורמות לכאבי ראש וזה יעזור בנוסף יש לעבור בדיקה נוירולוגית ובדיקת עיניים אבל דבר ראשון הפסקה מוחלטת של התרופות כי הם הגורם לכאבי ראש. מספר ימים תסבלי אבל איך תרגישי הרבה יוצר טוב תנסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    18/10/2013

בשלב ראשון להפסיק את כ. ל. התרופות שאת לוקחת ממש הכל. כי כל התרופות גורמות לכאבי ראש וזה יעזור בנוסף יש לעבור בדיקה נוירולוגית ובדיקת עיניים אבל דבר ראשון הפסקה מוחלטת של התרופות כי הם הגורם לכאבי ראש. מספר ימים תסבלי אבל איך תרגישי הרבה יוצר טוב תנס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו