מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשמיכל07/10/2013
שלום רב,
אני בת 42 וכבר מגיל צעיר סובלת ממיגרנות..
לאחרונה, כחודש וחצי.. אני קמה כל בוקר (כל בוקר ללא יוצא מן הכלל) עם כאב ראש בלתי נסבל, חייבת להרים את הראש כיוון שהשכיבה מגבירה את הכאב.. לוקחת אימיטרקס (שתמיד עזר לי), אך הוא לא מעביר לגמריי את כאב הראש ואני נאלצת להוסיף טיפות אופטלגין משולבות עם אקסידול ואז זה משתפר וכמעט תמיד עובר.
ניסיתי גם רילרט אך הוא עוד פחות עוזר..
מדובר בכאב ראש נוראי, בלתי נסבל.. ואני יודעת כבר משהו על כאבי ראש... ניסיתי להחליף כרית, לישון יותר, לישון פחות, לפתוח חלון...
אני סובלת!!!
חייבת לציין כי אני כבר שנים משתמשת בטיפות אף ואני קמה בבוקר עם אף מעט סתום... האם זה יכול להסביר את עוצמת כאב הראש???
אני הולכת ישר, גם בעיניים עצומות.. יכולה להביא אצבע לאף, גם בעיניים עצומות... ומלבד כאב הראש הנוראי שאיתו אני קמה בבוקר אני לא יכולה להגיד שיש דבר נוסף ששווה לדווח עליו...
האם זה מדאיג?? מה את ממליצה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
מיכל15/10/2013מדוע רק אני לא מקבלת תשובה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד18/10/2013בשלב ראשון להפסיק את כ. ל. התרופות שאת לוקחת ממש הכל. כי כל התרופות גורמות לכאבי ראש וזה יעזור בנוסף יש לעבור בדיקה נוירולוגית ובדיקת עיניים אבל דבר ראשון הפסקה מוחלטת של התרופות כי הם הגורם לכאבי ראש. מספר ימים תסבלי אבל איך תרגישי הרבה יוצר טוב תנסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד18/10/2013בשלב ראשון להפסיק את כ. ל. התרופות שאת לוקחת ממש הכל. כי כל התרופות גורמות לכאבי ראש וזה יעזור בנוסף יש לעבור בדיקה נוירולוגית ובדיקת עיניים אבל דבר ראשון הפסקה מוחלטת של התרופות כי הם הגורם לכאבי ראש. מספר ימים תסבלי אבל איך תרגישי הרבה יוצר טוב תנסי
ד``ר רונית גלעד18/10/2013בשלב ראשון להפסיק את כ. ל. התרופות שאת לוקחת ממש הכל. כי כל התרופות גורמות לכאבי ראש וזה יעזור בנוסף יש לעבור בדיקה נוירולוגית ובדיקת עיניים אבל דבר ראשון הפסקה מוחלטת של התרופות כי הם הגורם לכאבי ראש. מספר ימים תסבלי אבל איך תרגישי הרבה יוצר טוב תנס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)