מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אירוע מוחיאלינה01/11/2013
שלום לכם.
אבא שלי בן 45 עבר לפני כמה ימים אירוע מוחי, לאחר האירוע קשה לו לדבר, וגם קשה לו להשתמש ביד ימין.
(אבא שלי מבין הכל, והוא יודע מה הכל אומר , הוא לא יכול רק להגיד מה(
הוא עבר ניתוח בעורק התרדמה, או התרדמת איך שלא אומרים את זה.
הייתה לו שם קרישת דם שחסמה לו 90 אחוז מהעורק.
הניתוח עבר בהצלחה ולאחר הניתוח הוא כמעט ולא יכל לדבר ולהשתמש ביד ימין וללכת.
לאחר יום שביקרתי אותו הוא התחיל לדבר קצת יותר ולהשתמש יותר ביד ימין .
אבא שלי חולה דיאליזה וגם סכרת.
השאלה כזאת.. מה עושים במצב כזה? איך ניתן להחזיר את הדיבור? ואת השימוש ביד?
למה כשהוא עושה דיאליזה, הלחץ דם יורד לו והוא מתחיל לא להרגיש טוב?
האם זה קשור לאירוע?
איך ניתן לשפר את זה?
בבקשה ממכם אני מאוד דואגת לו.. אני לא יודעת מה לעשות ואני לא מצליחה להבין אותו ואני דואגת שבבית חולים לא יוכלו לדעת שהוא לא מרגיש טוב כי הוא לא יכול לצעוק ולקרוא לאחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013לגבי הדבור רק שקום בדבור ופיזיותרפיה יעזרו הירידה בלש בזמן דיאליזה לא קשורה לארוע אלא לדיאליזב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)