מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראיית נקודה שחורהשרון10/11/2013
שלום רב
אני בת 41
קרה לי כמה פעמים (מעטות) וגם אתמול , שאני מתעצבנת ממשהו פתאום מופיעה לי מין נקודה שחורה מול העין לכמה דקות וכאשר אני נרגעת זה עובר. זה קורה לי בעין הימנית, אני רואה טוב באותו רגע רק שפתאום מתווספת לי מין נקודה שחורה בגודל האישון.
כרקע עליי - בעיה בעיניים שמאלית קרע ברשתית שאוחה ע"י לייזר ורואה בעין ימנית חוטים שנבדקו ע"י ר.עיניים ואמר שזו בעיה בזגוגית. - כך שאני מודעת לבעיות העיניים.
בגיל 36 היה לי ארוע של דמם תת עכבישי פרונטלי שמאלי לאחר לידה כתוצאה מטרומבוזה (כך נאמר ע"י הנאורולוגים )
ממה זה יכול להיות? האם מהעין? האם מהראש?
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
שרון10/11/2013הומוזיגוטית ל MTHFR ולוקחת באופן קבוע חומצה פולית.
לגבי הטרומבוזה הרופאים לא היו בטוחים אם זו הייתה טרומבוזה או ממשהו אחר.
עשיתי פעמיים MRI שיצאו תקינים פרט לאזור של הדמם שנשאר בו חומר של הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיית נקודה שחורה - תגובה
ד``ר רונית גלעד15/11/2013לא נראה לי מהראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)