שבץ מוחי שני של אבא שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבץ מוחי שני של אבא שלי
    נורית
    31/03/2008

אבא שלי בן 55 , עם לחץ דם גבוה בדרך כלל עבר ארוע מוחי לפני כמה חודשים שהוגדר כקל וניתן לו טיפול תרופתי של אספירין, ליפיטור ואטקנד, טיפול פיזיותרפי כי צלע ברגל שמאל.
    ביום שישי האחרון כאשר כל היום הוא היה ממש עצבני הוא עבר לקראת הערב עוד ארוע מוחי שלפי הגדרת הרופא המטפל שלו היה חזק יותר וכי רואים כתם בסי.טי שעשו לו אבל בכדי לראות בבירור היכן יש עורק סתום צריך קודם לתת לשבץ לחלוף או להירגע ורק אז יעבור סי.טי עם יוד שבו יראו היכן בדיוק העורק חסום.
    מחר הוא אמור להשתחרר מבית החולים כשהוא יקבל שוב טיפול תרופתי ופיזיותרפיה, אני חרדה מאוד לאבא שלי ומבקשת את ממכם ייעוץ או טיפול מונע שניתן או להיפגש עמכם יחד עם אבי ולנסות לעזור לו.
    אשמח לשמוע תשובה מכם
    תודה מראש
    נורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבץ מוחי שני של אבא שלי

הוספת תגובה

• שבץ

ד''ר איתן אוריאל
    31/03/2008

לא ציינת האם אביך את הבירור ההכרחי ,מעבר לבדיקת CTA,הכולל אקו לב דרך הושט ודופלר עורקי צואר ובדיקות נוספות לפי ההתויה הקלינית. בנוסף מאחר ואביך עבר את האירוע המוחי על רקע טיפול באספירין יש צורך לשקול החלפת טיפול לתרופה אחרת כגון פלויקס. תור לפרופ. בורנשטיין ניתן לקבוע דרך מרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו