מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דנהמאיה01/12/2013
אני בת 19 , יש לי חצי שנה או 7 חודשים כבר סחרחורות , התחילו בסחרחורת חזקה בעת שכיבה או הרמת הראש למעלה , אחר כך הפך לתחושת שיוט ואז זה הפך לסחרחורות שקורות בתנועה של הראש , אם אני מזיזה אותו לצד וחוזרת למרכז או מורידה אותו ומעלה , החלל קופץ לי או הרגשה ממש של ריחוף חוסר שיווי משקל , זה הרס לי את כל התפקוד, עשיתי eng , אקו לב , MRI ראש לפני 5 חודשים , יצאו תקינים , האם אני צריכה לבצע שוב MRI כי הסחרחורות לא עוברות ? האם אני צריכה לבצע דופלקס עורקי צוואר?? בבקשה אני חייבת עזרה אני לא יודעת איך להמשיך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה - תגובה
ד``ר רונית גלעד07/12/2013הבעיה כנראה מהאוזן הפנימית נא לפנות למומחה לסחרחורות שיקבע בדיוק היכן הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלין07/12/2013אך לא צריך לבצע שוב MRI ? עברה חצי שנה מאז ה MRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר רונית גלעד12/12/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות שסחרחורות הן כרוניות
דנה12/12/2013לכל החיים אם זה כבר 8 חודשים ככה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
דנה16/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
מילי16/12/2013תארת בדיוק את מה שעובר עלי בשלושת החודשים האחרונים
מבינה כמה זה קשה ומתסכל
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לדעת אם יש אפשרות שזה כרונ
דנה16/12/2013כרוני * כי כלום לא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך מייל?
מילי16/12/2013אני יכולה לשלוח לך לינק למשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטרפת אליכם
מ.מ16/12/2013תני לי את המייל שלך גם אני סובלת מסחרחורות ואין עדין אבחנה וזה מלחיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה מאיזו סחרחורת את סובלת
מילי16/12/2013פשוט מה שדנה תיארה זה ממש אני
התחושות שלה זה ממש מה שעובר עלי
אם תתני לי את המייל שלך אני אשלח לך לינק לסוג של פיזיותרפיה שאמור לעזור (לא ניסיתי עוד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחרחורות
אבישי05/01/2014גם אני סבלתי מזה ולאחר בדיקת דם גיליתי חוסר חמור בויטמין D שלפי הרופאים לא קשור לעניין אבל לאחר שבועיים של נטילת הויטמין בכמות של 2000 יחב"ל ליום או מנה שבועית בהתאם, הסחרחורות פשוט עברו כלא היו כלל ואני כבר שנתיים אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
לירונה25/12/2013אלו התחושות שלי כבר חצי שנה..לי נאמר שזה סחרחורת סיבובית ויש פיזיותרפיה בשבלול האוזן שעושים...עדיין לא עשיתי ואני ממשיכה לסבול...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות שסחרחורות הן כרוניות - תגובה
ד``ר רונית גלעד20/12/2013לא יש למצא את הסיבה יש לעשות eng
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)