כאבי ראש מוזרים + דברים נלווים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש מוזרים + דברים נלווים.
    אבי
    04/12/2013

ד"ר שלום,

אני בן 23 בריא בדר"כ ונוצרה סיטואציה שמלחיצה אותי.

אתמול ישבתי במסעדה שבצמוד לשולחן יש טלויזית פלזמה, במהלך הישיבה מדי פעם כופפתי את ראשי והייתי צמוד למסך הטלויזיה שהיה דולק (מרחק שלדעתי פחות מ- 10 ס"מ)
    כשיצאתי מהמסעדה התחלתי לחוש ברע,היו לי כאבי ראש ותחושת בערה בחלק השמאלי של הראש (האזור שצג הטלויזיה הקרין).תחושה זו לא עזבה אותי ויתווספו אליה גם כן בחילות.
    כרגע התעוררתי משינה,אני מניח מהכאבים שעדיין נשארו לי. חשוב לי לציין שהערבים מורגש לא בצורה מאוד חזקה אבל בהחלט מפריע והוא רק בצד שמאל של הראש,כמו כן הבחילות נשארו ויש לי מעין תחושבת נימול מסביב לראש האזור מקרין לי מעט לעין שמאל וכן יש לי תחושת רגישות שכמעט כל דבר מציק לי באוזן שמאל (אני לא יודע אם אלו תסמיני חרדה או משהו שיכול להיות להשתייך למה שציינתי).

אני מאוד לחוץ ופוחד חלילה שזה גידול או משהו סרטני אחר שאולי קרני הטלויזיה והחום יצרו כשישבתי במסדעה.

אשמח אם תוכל לייעץ לי לעשות והאם באמת יש סיבה לדאגה או שמא זה עשוי לחלוף (משום שעוד לא עברו 12 שעות מאז המקרה).

תודה רבה לך,
    אבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש מוזרים + דברים נלווים. - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    07/12/2013

זה לא נראה קשור למסעדה בכל מקרה אם זה נמשך נא לפנות לבדיקת רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו