מתן קלקסאן - דחוף מאד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתן קלקסאן - דחוף מאד
    ורה
    22/05/2007

בעלי בן 61 עבר אוטם מוחי גדול (לפי הגדרת הרופאים), לפני 4 ימים.
    עדיין לא ניתן להתחיל בשיקום כי הוא חלש מאד. עכשיו יש החלטה לתת לו בעוד יומיים קלקסאן כדי למנוע טרומבוזה.
    לפי מה שקראתי באינטרנט זוהי תרופה חזקה ועלולה לגרום לשטף דם. אבקש שפרופ' בורנשטיין ייעץ לי מה לעשות, אם יש צורך אני יכולה לשלוח אליך את ה CD של ה - CT שלו או להזמינך ליעוץ באופן פרטי . מס' הנייד שלי 054 -6883652 אשמח לקבל תשובה טלפונית היות ורב היום אני נמצאת על ידו בבית חולים ושם אין לי גישה לאינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתן קלקסאן - דחוף מאד

הוספת תגובה

• שבץ מוחי

ורה פלדמן
    24/05/2007

היום בעלי הועבר לבית לוינשטיין. בכל זאת הייתי מעוניינת ביעוץ טלפוני בקשר לתרופות שהוא מקבל. איך אוכל לדבר עם פרופ' רוטנשטיין בששי או שבת?
    הנייד שלי 054-6883652

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר

ד''ר איתן אוריאל
    25/05/2007

ניתן להשיג את מספר הטלפון של פרופ בורנשטיין באמצעים המקובלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלקסן

ד''ר איתן אוריאל
    25/05/2007

לרוב התרופה ניתנת לחולים שאינם ניידים על מנת למנוע יצירה של קרישי דם בורידי הרגליים שעלולים לשלוח תסחיף לריאות ולגרום לקיפוח נשימתי קשה. את התרופה ניתן לתת במינון מניעתי נמוך בהתויה המניעתית שהזכרתי , או במינון טיפולי גבוה בהתויות אחרות.יש מקום לברר האם אכן מדובר במינון מניעתי נמוך שכן קלקסן במינון גבוה עלול אכן להיות מסוכן לאחר אוטם נרחב. אני מציע לקבל הסברים מרופאי המחלקה. ניתן ליצור קשר עם פרופ בורנשטיין דרך המרפאה לשבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב או באמצעים המקובלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו