מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדין29/12/2013
אני בת 19 , יש לי משהו מוזר שאני רוצה לדעת ממה הוא יכול לקרות , יש לי סחרחורות כבר כמה חודשים ביצעתי MRI ראש, עשיתי eng בדיקת שמיעה , אקו לב , בדיקות דם , אבל בנוסף בזמן האחרון יש לי כשאני קמה משכיבה , או לאחר מאמץ , או בשכיבה על הגב(לפעמים בשכיבה על הגב) מין תחושת לחץ באוזניים / רעש של ים / כמו שריר מתכווץ , אני לא ממש יודעת איך לתאר את זה , ממה זה יכול לנבוע ?? אני ממש בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע נוסף
דין29/12/2013ה MRI בוצע לפני 7 חודשים אני לא יודעת אם זה מספיק או אם אני צריכה לעשות עוד בדיקות נוירולוגיות ? בגלל הסחרחורות והתופעה המוזרה שציינתי למעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמתי פה יותר פרטים בבקשה תענו לי
דין02/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/01/2014האם אנג תקין? אם כן יכול להיות שמדי פעם יש לך סחרחורות ממקור אזני כדאי לנסות פיזיוטרפיה לסחרחורת בזמן שאת מרגישה את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דין04/01/2014הeng תקין אבל בוצע לפני 5 חודשים כבר או יותר , הסחרחורת / חוזר איזון מתרחשת יותר שאני מזיזה את הראש ויש לי תופעה מוזרה שאני נשכבת או קמה משכיבה או עושה כל מיני תנועות עם הראש, יש לי כמו רעש של מים באוזן / לחץ באוזן רעש של רחש כזה ותחושה לא נעימה באוזן כמו כיווץ שרירים , האם הבעיה שלי נוירולוגית ??? אמרו לי שזה גם יכול להיות פגיעה בחוט שדרה בבקשה תני לי כיוון !! האם יכול להיות שאני צריכה שוב MRI ראש ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבתי תשובה לשאלה בבקשה אני מודאגת
דין06/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד``ר רונית גלעד10/01/2014לא אין צורך במרי חוזר וזה לא מהצואר תנסי לקחת. אגיסרק 16 מג פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
גל12/01/2014אם עברה כמעט שנה מהMRI לא יכול משהו להתפתח או להשתנות ?? לא כדאי לי בנוסף לבדוק אם זה כן בא ממשהו נוירולוגי / עצבי ??? או להמשיך בירור אאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)