צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    גל
    23/01/2014

אני בת 19 , יש לי 8 חודשים כבר סחרחורות , התחילו בסחרחורת חזקה בעת שכיבה או הרמת הראש למעלה , אחר כך הפך לתחושת שיוט ואז זה הפך לסחרחורות שקורות בתנועה של הראש , אם אני מזיזה אותו לצד וחוזרת למרכז או מורידה אותו ומעלה , החלל קופץ לי או הרגשה ממש של ריחוף חוסר שיווי משקל , לפעמים אחרי שאני שותה אלכוהול אותם תסמינים מחמירים לי עוד יותר בבוקר אחרי , זה הרס לי את כל התפקוד, עשיתי eng , אקו לב , MRI ראש לפני 7 חודשים , יצאו תקינים , האם אני צריכה לבצע שוב MRI ? עבר זמן רב וזו נראיתלי בעיה נוירולוגית האם אני צריכה לבצע דופלקס עורקי צוואר?? בבקשה אני חייבת עזרה אני לא יודעת איך להמשיך חוץ מבעיה אוזנית אילו עוד בעיות יכולות להיות ? זו חוסר יציבות כבר המון זמן ואני לא יודעת אם להמשיך בדיקות ואיזה בדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה אני ממש מודאגת

גל
    24/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    24/01/2014

קרוב לוודאי בעיה אזנית נא לבצע פיזיוטרפיה וסטיבולרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה לדעת האם

גל
    25/01/2014

יש סיכוי שזה ממשהו אחר ? משהו נוירולוגי, האם משהו בMRI יכול להשתנות זה כבר ממש הרבה זמן , אולי אני צריכה עוד בדיקות ?!?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו