תסמונת סוסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת סוסק
    אביה
    26/01/2014

שלום,
    הבת שלי אובחנה כחולת סוסק. המחלה מאד נדירה, ואני לא מוצאת עליה מידע בשום מקום.
    האם ידוע לכם על המחלה- רמת סיכון, תופעות שעוד יכולות לתקוף, הדרדרות דרכי טיפול מומלצות- משהו?או שתוכלו להפנות אותי למקור כלשהו?
    עד כה יש לה כאבי ראש חמורים, תחושה של הרדמות בגפיים בצד ימין, חסרים בשדה הראיה הימני, לעיתים תחושת בלבול.
    היא בת 22, ובריאה בד"כ עד כה.
    אשמח לעזרה,
    אביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת סוסק

הוספת תגובה

• תסמונת סוסק - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    01/02/2014

מחלה אט ואימוניות הולכת עם הפרעה בשמיעה ופגיעה במוח מאד נדירה תפנו לפרופסור אח ירון תל השומר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ציינתי קודם..

אביה
    01/02/2014

שלום שוב,
    אנחנו לא בארץ כרגע, אנחנו בשליחות בדר"אפ מטעם העבודה.
    אשמח לקבל מידע על המחלה, כדי לדעת יותר איך להתמודד מול הרופאים כאן, ולמה לצפות.
    האם הרפואה בארץ מתקדמת יותר בקשר לתסמונת סוסק?
    אנחנו מאד מודאגים.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ציינתי קודם..

אביה
    01/02/2014

שלום שוב,
    אנחנו לא בארץ כרגע, אנחנו בשליחות בדר"אפ מטעם העבודה.
    אשמח לקבל מידע על המחלה, כדי לדעת יותר איך להתמודד מול הרופאים כאן, ולמה לצפות.
    האם הרפואה בארץ מתקדמת יותר בקשר לתסמונת סוסק?
    אנחנו מאד מודאגים.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יצירת קשר

נועם
    15/06/2015

שלום לך אני חושב שאני סובל מאותה הבעייה אם תכלי ליצור איתי קשר אני אשמח מאוד להתייעץ ואולי להבין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו