תופעה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה
    r
    28/01/2014

אני בת 55 מזה חצי שנה סובלת מתופעה מוזרה שמתבטאת בגירוי פתאומי בצד ימין בגרון מיד לאחריו שיעול,התעטשות ודמעות זולגות רק מעין ימין.הייתי אצל מספר רופאים,חלק אמרו שזאת אלרגיה,קבלתי כדורים שונים לאלרגיה ,לא עזר.רופא א.א.ג אמר שזה כנראה מהריפלוקס שיש לי ולכן לקחת שני כדורי אומפרה ביום.גם זה לא עזר.בסיטי בטן שעשיתי לקראת ניתוח הוצאת שחלות ראו בקע סרעפתי בקיבה.מאחר ועד עכשיו שום דבר לא עזר פניתי לעוד רופא מומחה לא.א.ג שהציע לעשות בדיקת mri מוח.רופא נוסף טוען שזאת כנראה בעיה של לחץ על עצב ולכן לפנות לנוירולוג,לכן אני פונה אליכם,אולי מכם תגיע הישועה.אני עובדת בחינוך וזה מאוד מאוד מפריע לי בתיפקוד.מחכה לתגובתכם.תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה

הוספת תגובה

• תופעה מוזרה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    01/02/2014

זו לא בעיה נוירולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

r
    01/02/2014

תודה על התגובה.
    כעת אני ממש לא יודעת לאיזה רופא לפנות,מה את מציעה לי?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו