נימולים, זרמים ולחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימולים, זרמים ולחץ דם
    סטלה
    04/04/2008

שלום
    אשמח אם תוכלו לסייע לי, אני בת 38, בריאה בדרך כלל. בעלת עודף משקל.
    לפני כשבוע וחצי התחילה לי תופעה מוזרה של הרדמות ביד שמאל שעברה לאחר מכן לימין, אחרי יומיים זה חלף. היו כמה ימי רגיעה ואתמול שוב החלו נימולים -זרמים חשמלים קטנים, לעיתים תחושת בעירה בכל מיני מקומות בגוף: בפנים, בידים וברגלים.היום גם התחיל לי כאב ראש, אבל לא היסטרי. בעבר סבלתי ממיגרנות, אך דיקור הצליח להעלימן.

לפני שלוש שנים במהלך ההריון השני שלי היתה לי עליה של לחץ דם ולכן חשבתי שאולי זה קשור, אני עוקבת מזה שבוע אחרי לחץ הדם שלי שהועמד בממוצע על 120/91.

כמובן שהלכתי לרופא אך נשלחתי לבדיקות רבות שעדיין לא הגיע מועדן.הקשורות ברובן ללב.
    אין לי גם תוצאות של בדיקות הדם עדיין.

האם אני צריכה לפנות לבית חולים או שלא מדובר על משהו אקוטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נימולים, זרמים ולחץ דם

הוספת תגובה

• שאלה נוספת קטנה

סטלה
    04/04/2008

האם אפשר לקחת אדויל לכאב הראש במצב כזה?

תודה וסופשבוע נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נימולים

ד''ר איתן אוריאל
    04/04/2008

כמובן שלא ניתן לענות לשאלתך ולהעריך את הדחיפות הרפואית מבלי לקבל את ההיסטוריה המלאה ולבצע בדיקה גופנית. לפיכך אני מציע להתייעץ עם הרופא שכבר בדק אותך והתרשם מהבעיה באופן ישיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו