רגישות מוגברת למגע באזור הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות מוגברת למגע באזור הגב
    שלומי
    15/02/2014

שלום,

מקווה שפתחתי את ההודעה בפורום הנכון.
    שמי שלומי, בן 25, ואני "סובל" מבעיה משונה שפוגעת לי בחיי היום יום. - מדובר למעשה ברגישות גבוהה למגע באזור הגב, במיוחד אזור הגב התחתון והמותניים.

לא ייחסתי לעניין חשיבות גדולה עד שהדבר התחיל להפריע לי במהלך הקשר עם המין השני. כל נגיעה באזור מקפיצה אותי, מן תחושת דגדוג/צמרור חזקה אשר שלא מאפשרת לי לבצע כלום עד אשר אני מתרגל למגע. במידה ומיקום הנגיעה משתנה, אני שוב קופץ עם תחושה דומה.

בעבר הנחתי שהמגע מצמרר אותי מכיוון שאני בחור רזה יחסית. אבל היום, כשאני בנורמה התקינה (אך עדיין רזה באופן יחסי), וכשאני כבר אדם בוגר, הדבר מפריע לי במהלך קיום יחסי מן וכיוצ"ב. ואני מניח שגם מרתיע קצת את המין השני.

כמובן שעל מסאז'ים למניהם אין בכלל על מה לדבר. ושוב - התחושה הנ"ל מורגשת רק באזורים מסויימים בגב ובמותניים ולא בכל שאר הגוף.

אשמח להסבר, והאם ניתן לטפל בתופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות מוגברת למגע באזור הגב - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    22/02/2014

אפשר לקחת כדור קבוע נגד גירוי עצבי שכנראה זה הגורם צריך לבדוק אותך ע״י נוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו