עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    שלי
    10/03/2014

היי ד״ר, אתחיל בזה שעשיתי חיסון נגד כלבת לפני עשרה חודשים, מאז אני מרגישה שחיי השתנו מבחינה רפואית, מזה ארבעה חודשים אני סובלת מחוסר יציבות, חוסר שיווי משקל, בחילות, עקצוצים בראש, התופעות האלו מופיעות כל יום, זה מפריע לי מאוד התפקוד היומיומי במיוחד החוסר יציבות והתנדנדות, עשיתי בדיקות דם ובדיקת שמיעה שיצאה תקינה, הייתי אצל נוירולוג שחושב שזה מלחץ נפשי ונתן לי רמוטיב, אני לא מרגישה שזה נובע מלחץ אלא מרגישה כאילו יש באמת משהו, האם כדאי לעשות MRI? והאם נראה לך שיש קשר בין החיסון לבין התופעות? אשמח לעזרתך, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• עזרה דחוף - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    13/03/2014

יכול להיות קשר בין התופעות לחיסון לכן מאד רצוי לבצע מרי מוח אם הוא תקין קרוב לודאי אין כלום אבל צריכ לעשות מרי מח וגם EEG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שלי
    13/03/2014

היי תודה על התגובה, יש לי עוד שאלה, האם יש סיכוי לחלות בכלבת מהחיסון? אני מאוד מפחדת מזה... בגלל כל התסמינים שיש לי בגוף. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו