מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוףשלי10/03/2014
היי ד״ר, אתחיל בזה שעשיתי חיסון נגד כלבת לפני עשרה חודשים, מאז אני מרגישה שחיי השתנו מבחינה רפואית, מזה ארבעה חודשים אני סובלת מחוסר יציבות, חוסר שיווי משקל, בחילות, עקצוצים בראש, התופעות האלו מופיעות כל יום, זה מפריע לי מאוד התפקוד היומיומי במיוחד החוסר יציבות והתנדנדות, עשיתי בדיקות דם ובדיקת שמיעה שיצאה תקינה, הייתי אצל נוירולוג שחושב שזה מלחץ נפשי ונתן לי רמוטיב, אני לא מרגישה שזה נובע מלחץ אלא מרגישה כאילו יש באמת משהו, האם כדאי לעשות MRI? והאם נראה לך שיש קשר בין החיסון לבין התופעות? אשמח לעזרתך, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף - תגובה
ד``ר רונית גלעד13/03/2014יכול להיות קשר בין התופעות לחיסון לכן מאד רצוי לבצע מרי מוח אם הוא תקין קרוב לודאי אין כלום אבל צריכ לעשות מרי מח וגם EEG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שלי13/03/2014היי תודה על התגובה, יש לי עוד שאלה, האם יש סיכוי לחלות בכלבת מהחיסון? אני מאוד מפחדת מזה... בגלל כל התסמינים שיש לי בגוף. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)